Setari Cookie-uri

Iubirea mea s-a transformat in chin si batai

L-am cunoscut pe Robert intr-o noapte frumoasa de august, pe cand eram in vacanta la Costinesti, cu prietenele mele. Aveam 19 ani, abia terminasem liceul si intrasem toate la facultate, asa ca vroiam sa petrecem si am plecat la mare. Ieseam in club in fiecare seara, dansam si ne simteam bine, flirtam cu baietii draguti, iar eu am simtit ca va fi ceva special cu Robert din prima clipa in care l-am vazut, cand m-a invitat sa dansez cu el. Pot spune ca a fost dragoste la prima vedere, pentru ca era exact genul meu de barbat: inalt, brunet, frumos, dezinhibat, puternic. Din acea clipa, am fost nedespartiti si am hotarat sa ne vedem si dupa terminarea vacantei, chiar daca eram din orase diferite.

De atunci, au trecut doi ani, iar eu imi vindec, usor, usor, ranile provocate de o casatorie ratata, cu un om incontrolabil, posesiv, nebun as spune. Mi-am gasit un serviciu bun, platit decent, iar la anul ma gandesc serios sa incerc din nou sa dau la facultate, la distanta. Partea cea mai frumoasa a povestii mele de viata este ca fetita mea creste frumos, a inceput deja sa mearga la gradinita si sunt cea mai fericita ca nu va creste langa un tata violent, ci doar alaturi de o mama iubitoare si puternica, pentru ca am avut ambitia de a supravietui si de a trece peste aceste experiente traumatizante.

Articol scris de Mara

Daca si tu esti o victima a violentei in familie (violenta fizica sau verbala provocata de sot sau de o ruda apropiata), afla ca Legea nr. 217, promulgata in 2003, iti ofera sprijin si protectie prin intermediul centrelor de adapostire si consiliere juridica si psihologica a victimelor violentei in familie. Adaposturile sunt publice sau private si se gasesc pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru a gasi un adapost in zona in care locuiesti, poti contacta Agentia Nationala pentru Protectia Familiei si la numarul pentru urgente, non-stop: 021/9833.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.