Setari Cookie-uri

Iubirea mea s-a transformat in chin si batai

L-am cunoscut pe Robert intr-o noapte frumoasa de august, pe cand eram in vacanta la Costinesti, cu prietenele mele. Aveam 19 ani, abia terminasem liceul si intrasem toate la facultate, asa ca vroiam sa petrecem si am plecat la mare. Ieseam in club in fiecare seara, dansam si ne simteam bine, flirtam cu baietii draguti, iar eu am simtit ca va fi ceva special cu Robert din prima clipa in care l-am vazut, cand m-a invitat sa dansez cu el. Pot spune ca a fost dragoste la prima vedere, pentru ca era exact genul meu de barbat: inalt, brunet, frumos, dezinhibat, puternic. Din acea clipa, am fost nedespartiti si am hotarat sa ne vedem si dupa terminarea vacantei, chiar daca eram din orase diferite.

In clipa in care l-am anuntat ca sunt insarcinata, adica la trei luni de la casatorie, totul parea schimbat. Devenise grijuliu si tandru si mi-a spus ca este cazul sa imi dau demisia si sa raman acasa o perioada, pentru a nu avea complicatii (sora lui pierduse o sarcina, asa ca nu vroia sa patesc si eu la fel). Eram bucuroasa ca era atat de grijuliu si mi-am depus demisia cu zambetul pe buze, nestiind ce ma astepta.

Robert al meu a inceput sa vina acasa din ce in ce mai suparat si mai nervos si se iscau scandaluri din te miri ce: ba ca nu am spalat bine nu stiu ce pahar, ba ca mancarea e prea sarata, ba ca nu are sare, ba ca arat ciudat si m-am ingrasat si ca nu-i mai vine sa se uite la mine… Burtica mea crestea pe zi ce trece, iar el devenea din ce in ce mai dezgustat de sarcina mea si ajunsesem sa traim aproape ca frate si sora. Intr-o seara, a ajuns acasa ceva mai tarziu si s-a enervat ca m-a gasit dormind. M-a trezit si a inceput sa urle ca asa ceva nu se intampla intr-o familie normala, ca trebuia sa-l astept, ca el e barbatul, iar eu doar o muiere proasta… Nu stiam ce sa ii raspund, am inceput sa plang si sa tremur, moment in care el s-a inrosit la fata si a sarit la mine. M-a lovit cu pumnii in cap pana cand mi-am pierdut cunostinta. Nu-mi venea sa cred ca mi se intamplase tocmai mie, insa acesta a fost doar inceputul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.