Setari Cookie-uri

Mi-am abandonat copilul in Canada...

In primul rand, imi voi incepe povestirea spunand ca stiu prea bine ca am gresit. Acum, la 26 de ani, stiu ca am gresit de multe ori, am ales calea care nu avea decat sa imi faca rau si sa ma arunce in cele mai negre vagauni ale vietii. Dar ce altceva puteam sa fac, cand aveam 19 ani, eram un copil nestiutor dintr-o tara subdezvoltata si imi doream enorm sa razbesc in viata, sa-mi fac un rost?

Zilele mele au continuat la fel, ziua lucram ca menajera si incercam pe cat posibil sa pastrez aparentele in fata sotiei lui, iar aproape in fiecare seara ma duceam la biroul lui, unde faceam dragoste. Imi dadea in fiecare saptamana bani de taxi, de haine, de tot felul de cumparaturi, pur si simplu nu-mi lipsea nimic. Era un stil de viata ca-n povesti, numai ca eu tot in studio-ul acela puneam capul pe perna noaptea, cu inca patru oameni… Asa ca am incercat sa-l conving sa-mi cumpere o garsoniera sau macar sa-mi inchirieze un spatiu numai al meu. Asa, am fi putut sa mergem acolo, decat sa ne ascundem in fiecare seara in biroul lui, dupa ce pleca toata lumea. Dar nici nu a vrut sa auda de propunerea mea. Mi-a spus ca am acte false si nu poate cumpara nimic pe numele meu si nici pe al lui, pentru ca s-ar fi dus vorba si i-ar fi facut probleme. Mi-a spus ca asa era cel mai bine, cel putin pe moment. M-am multumit si cu atat, pentru ca nu-mi lipsea nimic altceva, ma simteam rasfatata cat timp eram cu el.

Sotia lui banuia de multa vreme ca o inseala, pentru ca venea foarte tarziu acasa, insa nu stia cu cine. Nimeni nu banuia ca menajera prostuta este amanta lui Pedro. Nimeni nu isi imagina ce avea sa urmeze.

Intr-o seara, cand eram la birou cu el, i-am spus ca vreau sa rup legatura, ca ma simt folosita si vreau sa gasesc pe cineva care sa ma respecte. Cumva, speram ca daca ii spun asta, voi reusi sa-l conving sa-mi ofere o camera, cat de mica, in care sa dorm noaptea. Insa el a reactionat in contradictie cu sperantele mele; m-a lovit si mi-a spus ca sunt nerecunoscatoare si ca trebuie sa revin cu picioarele pe pamant, ca daca ma lasa el, eu as fi un nimeni si asa mai departe. A doua zi m-am dus inapoi la munca si, cu gandul de a ma razbuna, am furat cateva bijuterii foarte scumpe din camera lui si a sotiei lui. Nu inteleg nici acum cum de am putut face asa ceva!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.