Setari Cookie-uri

Am renuntat la tot ce aveam din cauza lui

El a fost primul meu barbat. Si singurul, pana in momentul de fata, chiar daca acum nu-l mai iubesc. Nu-l mai iubesc pentru ca simt ca el mi-a distrus viata, mi-a alungat prietenele, mi-a umbrit chiar si cele mai importante realizari ale mele.

Bineinteles ca a venit si ziua in care l-am prezentat parintilor. Dupa jumatate de an de relatie, chiar de aniversarea noastra (implineam sase luni de relatie), am organizat o intalnire cu parintii, la mine acasa. El s-a purtat admirabil, mi se parea efectiv ca straluceste, insa ii vedeam si pe parintii mei cum deveneau din ce in ce mai tacuti. Nu intelegeam de ce nu erau incantati de el, iar la sfarsitul zilei, dupa ce a plecat, tata mi-a spus: Draga mea Simona, stii ca noi iti vrem doar binele. Baiatul asta ascunde ceva si o sa intelegi mai tarziu de ce iti interzicem sa te mai vezi cu el. In acel moment, m-am gandit ca parintii sunt nebuni si nu se pot bucura de fericirea mea. Faptul ca mi-au interzis sa-l mai vad mi se parea o dovada de rautate absurda. Am inceput sa plang si am fugit acasa la Cristi.

I-am spus ca de acum trebuie sa pastram relatia secreta, dar el nici n-a vrut sa auda de asa ceva. Mi-a spus ca se vede ca parintii mei nu ma iubesc, pentru ca altfel mi-ar fi dorit fericirea. Asa simteam si eu. Mi-a spus ca singura persoana din lume care ma iubeste cu adevarat este el. Asa simteam si eu. Ce era sa fac? Eram tanara, naiva si indragostita pana peste cap, mai presus de ratiune. Mi-a spus ca singura solutie pentru a scapa de parinti era sa ma mut la el. El statea cu fratele si mama lui, iar eu, printre lacrimi, am acceptat. Am dormit la el in acea seara, pentru prima data si ma simteam fericita. Am hotarat sa mergem impreuna a doua zi, cand nu era nimeni acasa, sa-mi iau bagajele.

Problemele au inceput chiar din acea saptamana, cand mi-a spus, foarte direct, ca trebuie sa-mi dau demisia. Mi-a spus ca nu ducem lipsa de bani, pentru ca mama lui are o afacere, plus mostenirile pe care le mai aveau, si ca mai bine imi vad de facultate si de el. M-am gandit mai bine si mi-am dat seama ca incepusem sa obosesc sa tot fug, zi de zi, dintr-un loc in altul, asa ca mi-am dat demisia. Cand am ajuns acasa si i-am spus, Cristi mi-a replicat: Ce bine, in sfarsit ai scapat de seful ala care nu vroia decat sa se culce cu tine! Nu intelegeam ce vrea sa spuna, pentru ca abia daca schimbasem cateva vorbe direct cu seful si in niciun caz nu se punea problema de flirt sau asemenea lucruri…
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.