Setari Cookie-uri

El vrea sa plece, eu vreau sa ramana. Vreau ?

Ma intreb de ce relatia noastra a luat sfarsit dintr-o data? Chiar nu merit sa fiu iubita sincer ? Oare e atat de simplu sa spui de pe o zi pe alta ca pleci, sa incetezi sa lupti, sa spui gata s-a terminat ?

Ma intreb de ce relatia noastra a luat sfarsit dintr-o data? Chiar nu merit sa fiu iubita sincer ? Oare e atat de simplu sa spui de pe o zi pe alta ca pleci, sa incetezi sa lupti, sa spui gata s-a terminat ?

Frustrare!
Dezamagire!
Tristete!
Disperare!
Tu il mai vrei, el nu te mai vrea..
Intrebari si scenarii pe care mintea le zamisleste, afirmatii de genul :
‘’Si-a gasit pe alta !’’
‘’Niciodata nu m-a iubit asa cum spunea, daca acum nu poate sa lupte pentru mine, eu de ce sa mai lupt ?’’
Il mai vreau sau nu-l mai vreau ?
Inima imi spune ca inca il iubesc, nu accepta excluderea si nu intelege unde s-a rupt firul dragostei. Ne-am despartit, s-a sfarsit de pe o zi pe alta.

De multe ori am intalnit in situatii de genul in jurul meu. Sa nu crezi ca eu personal nu stiu cum e.
Doare! Nu intelegi? Incepi sa-ti pui intrebari, sa te invinovatesti, sa-l invinovatesti pe el, oscilezi si tot timpul trebuie sa fie cineva de vina. Acum a plecat ! Ai timp sa meditezi, sa-ti incarci creierul cu tot felul de scenarii sa derulezi evenimentele, momentele.

Plangi, disperi si nu stii ce sa faci ? Intrebarea numarul 1 care iti trece prin minte e : Cum il recuceresc, cum il aduc inapoi in viata mea ? Ce pot face pentru asta.?

Asta e prima tendinta cand ai trait o relatie de fuziune completa, dependenta, cand te simti exclusa si simti ca iti pierzi obiectul dragostei.

Nevoia de iubire si dependenta de cel care a constituit mobilul iubiri tale acum nu mai e. Nu stii sa traiesti altfel. Te-ai anulat ca individ si acum plangi, simti ca ai un gol pe care nu o sa-l umplii prea curand.

Da cam astea sunt simptomele dupa o despartire.

Ma intreb insa daca te-ai oprit pentru o clipa din plans sa faci un inventar al relatiei?

Esti sigura ca il vrei inapoi? Ai facut o balanta a momentelor frumoase pe care le petreceati impreuna si momentele care iti provocau suferinta? Daca nu ai facut ce-ai zice sa incepi! Nu vrea sa te vad ca joci rolul de victima, sa te ineci in diverse activitati, batoanele de ciocolata, nopti pierdute cu seriale si totul sa incerci sa iti anulezi starea care te macina.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.