Setari Cookie-uri

El vrea sa plece, eu vreau sa ramana. Vreau ?

Ma intreb de ce relatia noastra a luat sfarsit dintr-o data? Chiar nu merit sa fiu iubita sincer ? Oare e atat de simplu sa spui de pe o zi pe alta ca pleci, sa incetezi sa lupti, sa spui gata s-a terminat ?

L-ai adus acum sa te vrea inapoi daca cu adevarat merita sa fie adus inapoi. Mai ramane doar sa continui in ritmul asta, sa-ti pastrezi libertatea si in acelasi timp sa-l lasi sa se simta protectorul tau.

Niciodata nu-l santaja emotional sau nu-i reprosa lucuri dupa ce v-ati despartit. Nu fii disperata si nu il stresa cu telefoane si mesaje. Ii vei reaminti de toate partile tale negative si va alerga cat il tin picioarele.

In schimb accepta situatia, continua-ti viata intr-un ritm normal, fii vesela si mai frumoasa ca niciodata, arata-i motivele pentru care te-a ales inca de la inceput ca partenera lui de relatie si daca mai are sentimente pentru tine isi va dori sa faca parte din lumea te plina de frumusete si veselie.

Daca dupa ce faci aceste lucruri nu se intoarce si nu te cauta, nu fii dezamgita. Nu cred ca vrei sa traiesti o minciuna in loc sa-ti dai posibilitatea sa traiesti o poveste autentica de iubire.

Mai sunt milioane de barbati in lume! Poate ca nu e nici vina ta, nici a lui ca s-a consumat tot ce era de consumat in relatia voastra. Nu uita ca sa ajungi sa experimentezi o relatie d e iubire sanatoasa trebuie sa practici dragostea.

Articol de Cristina Miculete, viitor psiholog, trainer dezvoltare personala in formare.

''Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri , despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.ro''







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.