Setari Cookie-uri

El vrea sa plece, eu vreau sa ramana. Vreau ?

Ma intreb de ce relatia noastra a luat sfarsit dintr-o data? Chiar nu merit sa fiu iubita sincer ? Oare e atat de simplu sa spui de pe o zi pe alta ca pleci, sa incetezi sa lupti, sa spui gata s-a terminat ?

Victimo, saracuta de tine, atatea relatii esuate si acum inca una. Ce viata ai, ce destin crunt te-a lovit. Nu mai stii unde sa-l cauti pe print. Ce greu e acum ca esti singura !

Gata, nu mai am de gand sa-ti cant in struna. In primul rand iti spun urmatorul lucru. Nu esti singura, stai linistita, cu toate trecem prin despartiti insa asta nu e capat de lume.

Ce te macina?
Teama de singuratate?
Teama ca nu vei mai gasi un alt obiect al iubirii?
Teama ca toate relatiile tale se vor desfasura dupa acest model?
Hai spune-mi!

Dragostea inseamna teorie si practica draga mea si sa iubesti nu inseamna sa posezi un obiect. Ok, nu am de gand sa-ti mai tin teorii.

Inainte sa-ti spun ce poti face sa-l aduci inapoi in viata ta pune-ti urmatoarele intrebari?
Il vreau inapoi cu adevarat ?
El este cel care imi indeplineste nevoile mele de la o relatie ?
Sunt gata sa-l accept asa cum este fiind constienta ca nu poti schimba un individ, pentru ca sunt doar stapana propriei mele vieti ?
Relatia mea a presupus cateva compromisuri sau intreaga relatie a fost un compromis ?

Daca raspunsurile la aceste intrebari te determina sa crezi ca il vrei inapoi atunci imediat iti voi spune ce poti face sa-l recastigi.
Daca dupa introspectie ai ajuns la concluzia ca partenerul tau era doar proiectia a cine vrei tu sa fie aminteste-ti ca ai o singura viata, o singura sansa si iubirea e acolo, important e sa fii deschisa s-o privesti. Fiecare esec in dragoste reprezinta de fapt o experienta si practica dragostei. Iubirea e dinamica. Daca ramai inchisa in casa plangadu-ti de mila, si mancand ciocolata, devorand serialele tale sa te inneci in disperare te asigur ca nu va veni nimeni sa-ti bata la usa.

Iesi in oras, zambeste, investeste in tine, Barbatii nu sunt atrasi de victime, nesigure, frustrate si suferinde. Nimeni nu vrea sa iti stea in preajma cand te simti rau, recunoaste! Invata sa fii singura cu tine si invata ce inseamna o iubire sanatoasa altfel vei repeta acelesi greseli, vei experimenta acelesi sentimente si pe langa faptul ca ciocolata isi va lasa amprenta asupra ta inconstient vei transmite problemele tale tutoror barbatilor din preajma ta. Asta vrei? Nu cred! Esti mai inteligenta de atat! Inainte, o femeie integra nu se plafoneaza in esecuri si are grija de viata ei sentimentala asa cum are grija de cariera si celelate nevoi primare ale vietii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.