Setari Cookie-uri

Cum sa supravietuiesti unei despartiri?

Relatiile nu mai sunt ca pe vremea bunicii cand, dupa o perioada de curtare asidua, urma o nunta fastuoasa si o viata de bucurii si necazuri impreuna. Ne-am obisnuit sa trecem din relatie in relatie si sa testam bine piata pana dam de Domnul Perfect.

Un alt pas dificil pe care trebuie sa il faci este sa ii stergi numarul de telefon din agenda, si din minte, pe cat posibil, si sa il scoti din lista de messenger. Evita locurile in care l-ai putea intalni precum si locurile care iti amintesc de el. Daca nu se poate, macar incearca sa petreci cat mai putin timp acolo.

Cand simti nevoia sa te dai cu capul de pereti sau sa golesti frigiderul incearca sa te angajezi intr-o activitate fizica. Fa-ti timp pentru jogging, inot, sala, tenis sau alta activitate care sa iti consume energia. Vei fi prea ocupata cu gandurile de ura vis-à-vis de sport ca sa mai analizezi a mia oara ultimele moment e ale relatiei. In plus, dupa ceva vreme , vei avea o silueta de invidiat.

Nu uita ca si perna este un aliat de nadejde. Cand simti ca explodezi, tipa in perna cat te tin plamanii. Este un exercitiu foarte eliberator!

Felicitari, tocmai ai trecut cu bine peste primele doua saptamani. De acum poti sa incepi sa analizezi iar relatia, dar la rece. Gandeste-te la fostul iubit, dar de data asta cauta-i defectele. Dupa cum stim prea bine, Domnul Perfect nu e niciodata perfect.

Ar trebui pana acum sa fii sigura ca relatia s-a terminat. Daca ti-ai facut treaba cum trebuie, acum esti esti posesoarea unei liste cu defectele fostului. Daca stai cu lista in fata si te gandesti mai bine s-ar putea sa iti dai seama ca, de fapt, nici nu il vrei inapoi. Dar daca nu esti convinsa inca, atunci ai la dipozitia saptamana 3 pentru a munci la asta.

Deja prin saptamana 4 ar trebui sa incepi sa iti recapeti increderea in sine. Tratamentele de infrumusetare, orele de sport, si imbracamintea numai buna isi spun cuvantul. Arati bine, incepi sa te simti mai bine, casa nu ti se mai pare chiar atat de goala.

Si uite asa trece prima luna dupa despartire. Mai e inca de munca dar macar esti in directia cea buna.









Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.