Setari Cookie-uri

Tot ce stiu femeile despre barbati

Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus. Prostie mai mare nici c-am auzit pana acum.

“Femeia este o fiinta finuta, sensibila care mereu are nevoie de afectiune si tot ceea ce un barbat poate oferi, femeia trebuie intretinuta, trebuie ingrijita, problema e ca nu multe accepta, nu multe arata ca vor asa ceva si pe barbat il lasa moale.Eu cred ca problema mare in aceasta societate e comunicarea. Daca iubita imi spune exact ceea ce ii place si eu ii pot spune ei fara sa existe discutii contradictorii atunci e foarte ok, cei doi se straduiesc sa multumesca pe cel de alaturi."

Iubirea este perfecta, doar oamenii sunt diferiti. Nu exista iubire gresita. Cine vrea sa ramana singura sa ridice mana sus!!! :-)

Buna gluma...nimeni nu vrea sa ramana singur pe lumea asta. Toti vrem sa iubim si sa fim iubiti. Si-atunci? De ce ne impiedicam la fiecare suta de metri? De ce suferim dupa dobitoci, dupa plictiseala-n doi? Plangi si urli in noaptea intunecata a sufletului dupa iubirea pierduta sau dupa iubirea inca necunoscuta. Viata, cat esti de ciudata? Ma lasi sa vin singura pe lume, ma lasi sa plec singura din lume, si nu ma-nveti cum sa traiesc singura. Cat esti de cruda...Ce ai cu mine? “Dragii mei, o sa ma joc odata Cu voi, de-a ceva ciudat. Nu stiu cand o sa fie asta, tata, Dar, hotarat, o sa ne jucam odata, Odata, poate, dupa scapatat. E un joc viclean de batrani Cu copii, ca voi, cu fetite ca tine, Joc de slugi si joc de stapani, Joc de pasari, de flori, de cani, Si fiecare il joaca bine”. Imi daruiesti inca o masca fara instructiuni de folosinta.

Care-i masca lui preferata? Ce carte sa joc acum? Cand sa ma daruiesc? Cand sa ma opresc? Cand sa-i arat ca-l iubesc? Transparenta sau mister? De fiecare data ma lupt cu aceleasi voci, aceleasi ganduri: Daca ma paraseste pentru alta? Daca ma inseala? Daca ma minte? Daca nu ma ia de nevasta? Daca se joaca? Daca ma raneste? Daca ma pacaleste? Daca moare? Daca da faliment? Daca se plictiseste? Daca iubirea moare? Care-i strategia de succes? Indiferenta n-are sex. Lovesc ca sa nu fiu lovita? Las ca sa nu fiu parasita? Ca sa raman in memoria inimii lui e necesar sa imbrac un corset catifelat cu care sa-l dezbrac de mecanisme de aparare pe Fat-Frumos-ul meu? Cand ne aruncam mastile in fata iubirii? La inceput sau niciodata? Lupta pentru putere. Cine pierde? Eu sau el?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.