Setari Cookie-uri

Tot ce stiu femeile despre barbati

Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus. Prostie mai mare nici c-am auzit pana acum.

Te iubesc fiindca traiesti asa cum esti.
Te iubesc fiindca existi.
Si nu uita niciodata sa-i spui: Multumesc ca ma iubesti!

Fiecare relatie si gest de iubire este un dar pretios, nimic nu vine din oficiu, iubirea nu se serveste pe tava, se munceste si se multumeste pentru ea. Esti binecuvantata! E lucru mare sa fii iubit si acceptat asa cum esti. Toata lumea vrea o schimbare la tine, in viata ta. De la parinti la societate. Nimeni nu te vrea asa cum esti. Si tu ai invatat la scoala lor ca asta e iubire.

In trecut am fost constransi sa alegem ce vroia familia, am fost reduse la tacere de un barbat, azi alegem din iubire si ne bucuram de o societate unde barbatii si femeile sunt liberi si egali. De ce nu intalnim iubirea? De ce nu ne-ntelegem? De ce continuam sa ramanem langa cei pe care nu-i mai iubim? De ce ne agatam de un trecut patat si angoasant? De ce te agati de el in ciuda indiferentei si dispretului ce ti-l arata? De ce viata de cuplu e atat de complicata?

“Este absolut necesar sa ne dam seama de faptul ca cele doua concepte, masculin si feminin al caror continut pare atat de clar pentru publicul larg, se afla printre notiunile cele mai neclare din domeniul stiintific...” Sigmund Freud

De ce te plangi? Ai castigat batalia cu dominatia masculina, esti libera si autonoma, nu pentru asta ai luptat, femeie? Acum imi spui ca nu e destul de barbat! Ca nu mai sunt barbati de calitate! Ca nu au simtul responsabilitatii. Ca nu au coloana vertebrala?

Miscare feminista. Autonomie sociala si economica, libertatea si exprimarea gandirii. Ce mai vrei? Nu asta ai vrut? Un alt tip de relatii intre barbati si femei? Acum, de ce plangi?

Wonder Woman, ce faci? Ti-ai ales un rol pe care nu mai ai puterea sa-l joci? Cariera, familie, mama, sotie? Nu mai poti...vrei un barbat adevarat, care sa-si asume rolul de sot si tata pentru copii tai. Ai obosit sa joci ambele roluri parentale, vrei un barbat in casa. Cum crezi ca faci delimitarea intre roluri acum cand l-ai invatat pe partener ca le rezolvi tu pe toate? De ce nu l-ai lasat de la inceput sa se ocupe de felia sa? Nu, tu ai vrut sa fii omul care le stie pe toate, omul bun la toate si acum te vaiti, e normal ca celalalt sa nu inteleaga ce-i cu furtuna asta de reprosuri si tipete. E firesc sa nasca o criza conjugala de aici...pregateste-te!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.