Setari Cookie-uri

Fericirea incepe in dormitor. Cu un somn usor

Secretele unui somn odihnitor.

O zi lunga, cu momentele ei bune si cu cele grele, cu bucuriile si cu tristetile ei, incepe si se sfarseste in acelasi loc. E locul in care cele bune si cele grele se amesteca intr-un cocktail bizar: in sfarsit, stai in pat, cu ochii nici inchisi, nici deschisi, iar toata ziua ti se perinda prin fata ochilor devalmasit, pentru ca brusc sa se piarda in ceata de la granita cu visele in care nici nu iti dai seama cand te cufunzi.

Este momentul pe care il cunosti atat de bine si pe care te bazezi atunci cand totul devine “prea mult”, „prea greu”, „prea obositor”... Fericirea incepe in dormitor, cu un somn odihnitor care iti reda puterea de a infrunta o noua zi. O noua zi cu bune si cu grele, cu bucuriile si cu tristetile ei. Uneori, nu-i de ajuns sa fii rupt de oboseala ca sa dormi, sa te poti odihni si sa te reincarci. Dar, daca le alegi cu grija, patul, salteaua, perna si asternutul iti pot fi cei mai buni prieteni. Si cel mai sanatos somnifer!

Citește și:

Atingerea fericirii

lenjerie Poetry

Racoroase, fine, molicioase, explozie de veselie in culori sau calmul unui alb brodat – asternuturile sunt ultimul detaliu dintr-un tablou al somnului perfect pe care poti sa il pictezi cu mana ta. Vrei sa pastrezi tot anul in dormitor serile racoroase de vara? Asterne-ti patul cu in! Vrei sa ajungi in apoi in noptile fericite din odaia bunicii? O broderie si o datela pot face aceasta minune. Lenjeriile pot fi cele mai frumoase povesti de noapte buna pe care ti-a fost dat sa le asculti.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.