Setari Cookie-uri

Fericirea incepe in dormitor. Cu un somn usor

Secretele unui somn odihnitor.

Stiai ca:
• Copiii stiu ca, pentru a supravietui, oamenii au nevoie apa, aer si hrana.
Ar trebui sa le spunem, tot din copilarie, ca nevoia de odihna e la fel de mare.
• Am aflat cele mai multe dintre lucrurile pe care le stim in ziua de azi despre somn abia in ultimii 25 de ani.
• Recordul de nesomn e de 18 zile, 21 de ore si 40 de minute. Efectele au fost pe masura acestei uriase lipse de odihna: halucinatii, paranoia, vaz incetosat, vorbire fara noima, pierderi de memorie si imposibilitate de concentrare.
• Deversarea petroliera de la Exxon Valdez, accidentul nuclear de la Cernobil si dezastrul navetei Challenger au fost cauzate de erori umane. In fiecare dintre cazuri, lipsa de odihna a avut rolul sau urias si nefast.


Cele mai noi tendinte in rasfat:
Vara asta se poarta inul

Inul e sinonimul verii. Imagineaza-ti campurile pline de flori albe si albastre-azurii care danseaza pe piciorusele lor subtiri la fiecare adiere de vant. Toata bucuria verii se aduna in magnificele tesaturi din in cu ale lor calitati unice. Inul e rezistent la caldura, iar tesaturile din in se murdaresc mai greu. Inul mai are o calitate care il face unic: dupa spalari repetate, isi pastreaza prospetimea culorii. Iar o tesatura alba de in ramane stralucitoare vreme indelungata.

Citește și:

Pentru ca vara asta se poarta inul, ti-am pregatit o oferta irezistibila: 40% reducere la asternuturile de in Lino din colectia Mobexpert!
Ia-ti vara la tine-n dormitor, si-o vei avea acolo totdeauna !

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.