Setari Cookie-uri

Top 8 sinucideri bizare

Faima nu este incununata intotdeauna de fericire si implinire. Deseori, in spatele chipului fericit afisat de persoanele publice, se ascund trairi intense, dorinte si ganduri inca neimplinite.

Faima nu este incununata intotdeauna de satisfactii si implinire. In spatele chipului fericit afisat de persoanele publice, se ascund trairi intense, dorinte si ganduri inca neimplinite. Disperarea nu cunoaste limite si nu face nici o diferenta de statut social. Deseori, exact vedetele, aparent persoane fericite, aleg sa-si incheie brusc socotelile cu viata, lasand in urma mii de intrebari, durere si zeci de speculatii.

MOSCOW, RUSSIA. JUNE 10, 2010. Actors Eric Elmosnino and Lucy Gordon starring in Joann Sfar's Gainsbourg film. (Photo ITAR-TASS/ Volga Film Company) Photo via Newscom 8. Lucy Gordon

Era considearata o actrita deosebit de talentata, in plina ascensiune, iar gestul ei a socat lumea filmului. Aceasta s-a sinucis cu doua zile inainte de a implini 29 de ani. Cunoscuta publicului din “Spiderman III”, unde a interpretat rolul unei reporterite, Jennifer Dugan, actrita a avut aparitii notabile in 10 filme, printre care: “The Russian Dolls”, “Serendipidity” sau “Frost”. De asemenea, Lucy a jucat si in “Gainsbourg”, pelicula care va fi lansata anul acesta.

7. Katie Jones

Impreuna cu actorul Danny Huston avea una dintre cele mai apreciate casnicii de la Hollywood. Insa, in urma unor zvonuri care au implicat-o intr-un scandal cu droguri si alcool, mariajul a inceput sa decada. Intr-un final cei doi au divortat in 2007 si au impartit custodia fiicei lor, Stela Huston. Katie, in varsta de 35 de ani n-a suportat despartirea de sotul ei si dupa ce a luat o doza de somnifere s-a aruncat de pe acoperisul unei cladiri. De asemenea, Katie s-ar fi simtit extrem de singura, sotul sau lipsind foarte mult de acasa datorita meseriei.

6. Kurt Cobain


Vocalistul trupei Nirvana, Kurt Cobain s-a sinucis la numai 27 de ani, in anul 1994. S-a luptat cu dependenta de dorguri dar si cu statutul de vedeta, pe care nu-l agreea de loc, declarand chiar la un moment dat ca nu si-ar fi dorit niciodata sa ajunga faimos. Politistii chemati la fata locului au gasit si o scrisoare, adresata prietenului imaginar din copilarie, Boddah, caruia in loc de adio, i-ar fi citat versurile unei melodii preferate: “It's better to burn out than to fade away”; galerie foto aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.