Setari Cookie-uri

Top 8 sinucideri bizare

Faima nu este incununata intotdeauna de fericire si implinire. Deseori, in spatele chipului fericit afisat de persoanele publice, se ascund trairi intense, dorinte si ganduri inca neimplinite.

Un deces controversat, inca invaluit in mister. Marylin Monroe a fost gasita fara viata in propria casa din Brentwood, California, dupa ce a luat o supradoza de somnitere. In ultima vreme era foarte deprimata, tocmai se despartise de Robert Kennedy, dupa 5 luni de relatie. Treptat a devenit dependenta de alcool, medicamente si droguri. Desi decesul a fost pus pe seama unei supradoze, asupra acestuia inca planeaza zeci de speculatii care oscileaza intre asasinat si sinucidere.

2. Madalina Manole

Vestea ca Madalina Manole s-a sinucis a scazut ca un traznet asupra tuturor. Nimeni n-ar fi crezut ca artista ar putea recurge la un asemenea gest, deoarece era o persoana extrem de vesela, indragostita de meseria ei si recent isi implinise cel mai mare vis: devenise mama unui beietel, Petru. Aceasta a lasat si un mesaj de adio pe telefonul personal adresat sotului sau: “Stiu ca ma iubeste multa lume si imi pare rau, dar eu nu ma mai simt frumoasa!". In ziua in care si-a luat adio de la viata ar fi implinit 43 de ani.



Alexander McQueen walks down the runway at the end of his Fall-Winter 2006-2007 Ready-to-wear collection presentation held at 'Palais Omnisports de Bercy' in Paris, France, on March 3, 2006. Photo by Java/ABACAPRESS.COM 1. Alexander McQueen
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.