Setari Cookie-uri

Top 8 sinucideri bizare

Faima nu este incununata intotdeauna de fericire si implinire. Deseori, in spatele chipului fericit afisat de persoanele publice, se ascund trairi intense, dorinte si ganduri inca neimplinite.


5. Tom Nicon


Model profesionist, extrem de apreciat, a fost gasit decedat pe un trotuar din centrul orasului Milano. In urma investigatiilor a reiesit ca tanarul Tom s-ar fi aruncat de la etajul patru al unei cladiri. Apropiatii lui spun ca ar fi fost foarte deprimat in ultima vreme dearece se despartise recent de iubita sa. Tom Nicon a fost un model de success, care a prezentat pentru casele: Louis Vuitton, Burbery, Hugo Boss si Versace; fotografii aici.

4. Ruslana Korsunova
In vara lui 2008 lumea modei a fost zguduita din nou de o alta sinucidere tragica. Top modelul rus Ruslana Korsunova s-a aruncat de la fereastra apartamentului sau din Manhattan, New York. Manechinul a aparut pe coperta celor mai importante reviste de moda: Elle, Vogue, in diferite reclame si a prezentat pentru cele mai mari case de moda internationale.



Desi apropiatii acesteia au declarat ca era o persoana vesela, care nu ar fi aratat nici un semn de suferinta ori depresie, ultimele ei scrieri pe o retea de socializare demonstrau exact contrariul. Ruslana ar fi notat ca se simte pierduta, “oare ma voi regasi vreodata? ”, de asemenea, ea privea moartea ca o “celebrare a vietii...exista si speranta”.


American actress Marilyn Monroe (1926 - 1962) stars as off-Broadway actress Amanda Dell in George Cukor's 'Let's Make Love', 1960. (Photo by Hulton Archive/Getty Images) 3. Marylin Monroe
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.