Setari Cookie-uri

Top 10 placeri vinovate pe care si TU le savurezi!

Filmele si serialele preferate sunt intotdeauna un bun subiect de conversatie intre amici si un mod de a-ti descoperi pasiuni comune. Dar nu aduci niciodata vorba despre filmul siropos la care ai plans aseara pe ascuns stiind ca ai fost manipulata sentimental. Mai e si un serial pentru care te grabesti sa ajungi acasa mascand totul cu o scuza oarecare. Pana la urma, de ce sa ne ascundem cand am putea sa radem /plangem impreuna?

7. Legendele Toamnei
In afara de Brad Pitt ce-ti mai amintesti?

6. Filme de inspiratie pop
Moda cantaretelor-actrite nu va disparea, zic eu, niciodata. Iar pentru ca ele nu se lasa, nici noi nu ne lasam. Mai orice film cu o cantareata blonda in rol principal trebuie sa fie considerat o placere vinovata: Madonna, Britney, Christina Aguilera, Jennifer Lopez (exceptia satena) siii, desigur, Mandy Moore. Te uiti la ele si te astepti sa izbucneasca in cantec. A Walk to Remember e un film siropos, cu o eroina imaculata, un cancer stadiu terminal, un cuplu de liceeni total nepotriviti, dar perfect compatibili. Urmeaza o lista de ultime dorinte, o casatorie pe patul de moarte (vorba vine) si miracolul iubirii care ne face pe toti mai buni. Cred ca v-am spus tot.

5. Hallmark (actual DIVA)
Iata un canal dedicat placerilor vinovate. Cu prietenele poti sa discuti latura asta ascunsa a vietii tale, dar prietenului tau nu i-ai marturisi ca te uiti. Iar cand sunteti impreuna si el butoneaza telecomanda, iti musti limba ca nu cumva sa spui: “Stai, lasa un pic aici!” cand ajunge pe Hallmark.

4. Filme cu adolescenti americani - 10 Things I Hate About You, Bring It On, Clueless
In primul rand, pentru ca nu mai esti adolescenta si e ceva foarte gresit in a retrai liceul la nesfarsit. In al doilea rand, pentru ca nu seamana deloc cu liceul tau. Majoretele nu ti-au pus niciodata probleme, tocilarii nu erau chiar atat de tocilari si nimeni nu stia sa joace fotbal american. De echipa de sah, nici nu mai mentionez…



3. D’ale vampirilor
- Dracula, Buffy, Interviu cu un vampir si acum Saga Twilight
Vampirii reusesc sa provoace seductie in masa de fiecare cand apar pe ecrane. Cu toate ca ar trebui sa fugi, ramai sa vezi cat de ascutiti au dintii. Pana la urma, e un barbat in negru care stie sa devoreze.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.