Setari Cookie-uri

Top 10 placeri vinovate pe care si TU le savurezi!

Filmele si serialele preferate sunt intotdeauna un bun subiect de conversatie intre amici si un mod de a-ti descoperi pasiuni comune. Dar nu aduci niciodata vorba despre filmul siropos la care ai plans aseara pe ascuns stiind ca ai fost manipulata sentimental. Mai e si un serial pentru care te grabesti sa ajungi acasa mascand totul cu o scuza oarecare. Pana la urma, de ce sa ne ascundem cand am putea sa radem /plangem impreuna?



2. Filme deocheate - cel mult deocheate
Fie ca e un thriller intens sau o poveste de initiere sexuala, se aluneca pe panta desfraului si se fac demonstratii explicite cu lumina aprinsa, ori se pun in practica fantezii salbatice. Pana la urma, vizionarea se face in chip educativ. Asa rar se intampla sa inveti de drag…



1. Telenovele romanesti
Ca te-ai uitat la un episod din curiozitate nu te invinovateste nimeni, dar cand ai continuat sa te uiti pe furis, te-ai acuzat singura. Nu te seduce povestea de dragoste ca in alte seriale, dar iti place sa te uiti pentru ca din cand in cand mai prinzi cate un gag bun, un misto usturator sau o replica intepatoare – valabile pentru ca sunt romanesti.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.