Setari Cookie-uri

Actiunea trateaza neglijenta!

Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine (ASLS Romania) organizeaza pe data de 23 martie 2011, ora 16:00, in Aula Magna din Facultatea de Drept, conferinta ce va marca punctul culminant al Campaniei de prevenire a cancerului de col uterin.

Proiectul ajuns la cea de-a cincea editie nu se adreseaza doar studentelor Facultatii de Limbi Straine, ci tuturor studentelor Universitatii din Bucuresti si nu numai. Acest efort pentru responsabilizarea tinerelor a coalizat in jurul sau colaborarea a numeroase asociatii studentesti in virtutea unei mai bune promovari si vizibilitati.

Obiectivele proiectului:

Informarea participantelor in legatura cu pericolele prezentate de aceasta forma de cancer daca nu este depistata la timp. Din partea clinicii Medsana, unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului, le vor vorbi studentelor Dr. Anca Popa, medic primar obstetrica - ginecologie, Dr. Oana Zaharia, medic specialist obstetrica – ginecologie, si Dr. Doris Ionescu, medic specialist medicina de laborator, asistent universitar.

Educarea si responsabilizarea
cu privire la importanta grijii ce trebuie acordate acestei afectiuni. Jurnalista Sanda Nicola va impartasi din experienta dobandita infruntand boala si va prezenta pasii facuti pentru a o invinge.

Asigurarea a 400 de teste Papanicolau gratuite pentru participantele la eveniment, prin bunavointa partenerilor nostrii.

In plus, pentru a-si arata sustinerea pentru acest eveniment, ECCA (European Cervical Cancer Association) va contribui cu aproximativ 200 de Perle ale Intelepciunii, simbolul luptei impotriva cancerului de col uterin, ce vor fi distribuite primelor participante.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.