Setari Cookie-uri

7 lectii de retinut din filmele de dragoste

Se spune ca filmele romantice rareori au legatura cu realitatea. Asa sa fie? Noi ne-am propus sa contrazicem aceasta afirmatie si am ales 8 lectii importante din filmele de dragoste care merita sa fie retinute:

Se spune ca filmele romantice rareori au legatura cu realitatea. Asa sa fie? Noi ne-am propus sa contrazicem aceasta afirmatie si am ales 8 lectii importante din filmele de dragoste care merita sa fie retinute:

1. Risca

Stii deja, daca nu risti nu castigi. Este una dintre lectiile principale invatate din filme care poate fi transpusa cu usurinta si in realitate. Intr-o relatie trebuie sa stii intotdeauna cand merita sa faci compromisuri si cand trebuie sa te opresti. Nu exista legatura lipsita de riscuri. Orice relatie este unica si iti poate aduce bucurie, dar si suferinta.

2. Crede in dragoste la prima vedere

Oricat de fantezist ar suna, dragostea la prima vedere chiar exista. Dincolo de primul contact vizual, atractia fizica este deosebit de importanta pentru doua persoane care se intalnesc pentru prima data. Dragostea este un sentiment puternic si imprevizibil care te poate surprinde exact cand nu te astepti.

3. Lasa-i o scrisoare de dragoste

Chiar daca pare invechit, scrisoarea de dragoste este si va ramane un simbol deosebit al iubirii. Nu astepta un moment special pentru a-i spune iubitului tau ceea ce simti. In fond, barbatul nu este singurul care poate face nenumarate complimente partenerei sale. Din cand in cand, ati putea sa schimbati rolurile. Nu trebuie sa epatezi, scrie-i exact ce simti intr-o maniera cat mai personala si naturala. Cu siguranta el va ramane placut surprins de o asemenea declaratie.

4. Traieste clipa

Filmele de dragoste ne invata sa nu facem programari, deoarece lucrurile speciale se intampla atunci cand te astepti mai putin. Asadar, nu te gandi prea mult, ci traieste clipa! Daca esti foarte atenta la detalii si anticipezi mereu ce se va intampla, uiti sa te mai bucuri de moment.

5. Spune-i ca il iubesti


Daca esti indragostita de el, marturiseste-i la timp sentimentele si nu astepta pana in ziua in care se casatoreste. Chiar daca majoritatea filmelor au un final cu happy end chiar si-n aceasta situatie, in realitate lucrurile ar putea sa fie putin mai complicate. Uneori poate fi prea tarziu, asadar fa-ti curaj si dezvaluie-ti sentimentele in fata lui. Indiferent de ce se va intampla, vei avea o certitudine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.