Setari Cookie-uri

7 lectii de retinut din filmele de dragoste

Se spune ca filmele romantice rareori au legatura cu realitatea. Asa sa fie? Noi ne-am propus sa contrazicem aceasta afirmatie si am ales 8 lectii importante din filmele de dragoste care merita sa fie retinute:

6. Esti sigura ca vrei sa-i spui DA?

Odata ce i-ai acceptat cererea in casatorie este normal sa te sperii de pregatirea marelui eveniment. Pe langa alergatura specifica dupa invitatii si restaurant, trebuie sa-ti gasesti si cea mai frumoasa rochie de mireasa. Apoi, o sa poti visa cu ochii deschisi la cea mai importanta zi cand iti vei schimba statutul de femeie libera, intr-una asezata la casa ei. Te-ai impacat si cu acest gand? Si nu in ultimul rand, esti sigura ca el este alesul?

Cu siguranta, ai aflat deja fie din filme, fie din experienta altora ca o casnicie fara dragoste si intelegere este sortita esecului. Asadar, daca ai dubii clarifica situatia inainte ca aceasta decizie sa-ti distruga viitorul.

7. Nu-ti pierde speranta

Chiar daca toate au iesit de dos, nu-ti pierde speranta ca va fi bine. Aminteste-ti ca fiecare experienta este o lectie de viata; nimic nu este intamplator. Lasa trecutul in urma si concentreaza-te asupra prezentului. In general fericirea vine dupa dupa un drum lung, presarat cu multe obstacole.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.