Setari Cookie-uri

BookLand, o prima editie cu multe lansari si reduceri

Targul de carte urban BookLand aduce la AFI Palace Cotroceni, in perioada 15-17 aprilie, zeci de edituri cu o oferta bogata si evenimente editoriale diverse, iubitorii de carte putand lua parte la dezbateri, lansari, sesiuni de autografe si festivitati de premiere.

Targul de carte urban BookLand aduce la AFI Palace Cotroceni, in perioada 15-17 aprilie, zeci de edituri cu o oferta bogata si evenimente editoriale diverse, iubitorii de carte putand lua parte la dezbateri, lansari, sesiuni de autografe si festivitati de premiere.

De exemplu, vineri 15 aprilie, Marius Ghenea isi va lansa cartea “Antreprenoriat”, aparuta la editura Universul Juridic si va oferi cumparatorilor autografe. Marius Ghenea a început acest proiect cu doi ani în urma, atunci cand a devenit profesor de antreprenoriat în cadrul unor programe executive MBA. Rezultatul este o combinatie inspirata, intr-un material de tip “manualul antreprenorului”, atat a cunostintelor teoretice despre antreprenoriat, cat si a experientei lui practice in domeniu.

Tot vineri Editura Leda lanseaza romanele din colectia Fantasy: “Limitele spiritului”, vol. 6 din seria “Academia Vampirilor” de Richelle Mead; “Banchetul nebunilor”, vol. 4 din seria "Vampirii din Morganville" de Rachel Caine si “Orasul Oaselor”, vol. 1 din seria “Instrumente mortale” de Cassandra Clare. Albumul “Camil Ressu” va fi lansat la Editura Regia Autonoma Monitorul Oficial (RAMO) in prezenta autorului, Mircea Deac, iar antologia “Cele mai frumoase citate” va fi prezentata de Alice Nastase, redactorul-sef al revistei Tango.

Sambata, 16 aprilie, Editura IBU Publishing va lansa volumul “Mormantul comunismului romanesc” de Alexandru Matei, cunoscut eseist si critic literar, in prezenta istoricului Adrian Cioroianu, poetului si publicistului Florin Iaru si criticului literar Costi Rogozanu. Iar psihologul si omul de televiziune Gigi Ghinea isi lanseaza, in cadrul aceleiasi edituri, cartea “Cum m-am vindecat de nefericire”, in prezenta jurnalistelor Alice Nastase si Irina Cordoneanu, precum si a psihanalistului Matei Georgescu.

Tot sambata, Editura Leda lanseaza romanele din colectia Thriller: “Recuperatorii” de Eric Garcia, “Dubla constrangere” de Chris Bohjalian, “Viziuni însangerate” de Kay Hooper, “Furiosii” de David Moody. “De la print la digital. Care este drumul corect?” vom afla participand la dezbaterea organizata de Editura Rentrop&Straton prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu. Tudor Octavian, autorul albumului “Tablouri frumoase, autori necunoscuti” isi va prezenta cartea alaturi de criticul de arta Pavel Susara. Iar co-autoarele Alice Nastase si Simona Catrina vor oferi autografe pe cartea lansata la editura Tango, “Andiamo”. La Editura Herald se lanseaza volumul “Astrologia si sexul” al celebrului astrolog si custode la Muzeul de Geologie si Paleontologie British Museum.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.