Setari Cookie-uri

BookLand, o prima editie cu multe lansari si reduceri

Targul de carte urban BookLand aduce la AFI Palace Cotroceni, in perioada 15-17 aprilie, zeci de edituri cu o oferta bogata si evenimente editoriale diverse, iubitorii de carte putand lua parte la dezbateri, lansari, sesiuni de autografe si festivitati de premiere.

Duminica, 17 aprilie, sportiva Andreea Raducan va fi prezenta la BookLand pentru a-si lansa cartea “Reversul medaliei” la editura Tango. In ideea ca primele experiente cu banii lasa urme adanci în comportamentul economic al adultului, Editura Rentrop&Straton, recunoscuta pentru experienta pe piata cartilor de afaceri si consultanta, va organiza un training de educatie financiara pentru copii.

Pe langa aceste evenimente, iubitorii de carte vor putea lua parte si la alte lansari, toate editurile anuntandu-si si promovandu-si titlurile noi.

Cei care cunosc Bookmark Project si au vizionat filmele realizate impreuna cu o seama de persoane publice din Romania, foarte indragite, se vor bucura sa stie ca ei se vor afla la BookLand, sambata, pe 16 aprilie.
Duminica, 17 aprilie, la orele pranzului, tot la BookLand va avea loc Gala Premiilor Reteaua literara 2011.

Reduceri la BookLand

Toate editurile isi asteapta cititorii cu promotii si reduceri substantiale, ajungand si pana la 70% din pretul de catalog. Evenimentele de tipul „Ora de reduceri”, de exemplu, aduc in cadrul editurii Corint, reduceri importante la titlurile semnalate la raft.

Editura Herald va fi prezenta la Bookland cu o bogata oferta de carte insumand titluri din colectii precum: Metanoia, Psihoterapia, Terapia, Cultura si Civilizatie, Carti fundamentale, Manuscris, Esoterica, Himalaya etc. Centrul fiintei de K.G.Durkheim, Trezirea inteligentei de J.Krishnamurti, Psihoterapie&Consiliere existentiala de E.Deurzen & M.Adams, Civilizatia japoneza traditionala de O. Simu sunt doar cateva dintre titlurile de referinta ale anului 2011, care vor fi nelipsite din taramul cartilor. Pe toata perioada desfasurarii targului, toate titlurile vor beneficia de reduceri cuprinse intre 15-25%.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.