Setari Cookie-uri

(P)O piele frumoasa incepe cu ce e mai bun de la natura

Deloc surprinzator si cu siguranta stiai, ce se intampla in organismul nostru ni se vede pe piele. Sanatosi sau nu. Echilibrati sau nu. Poate de aici si vorba ca ne simtim bine (sau nu…) in pielea noastra.

Deloc surprinzator si cu siguranta stiai, ce se intampla in organismul nostru ni se vede pe piele. Sanatosi sau nu. Echilibrati sau nu. Poate de aici si vorba ca ne simtim bine (sau nu…) in pielea noastra. Anemia, bolile cardiace, deshidratarea, bolile renale sau hepatice se vad prin paliditate, uscarea sau culoarea nefireasca a pielii.

O piele sanatoasa este hranita prin cantitati semnificative de oligo-elemente, vitamine si acizi grasi esentiali. De asemenea, ultimul loc unde ajung nutrientii si vitaminele din corp este pielea, asa ca grija pentru o alimentatie corecta este cel mai potrivit moment sa ne gandim la natura.

Pentru o piele stralucitoare si elastica, fructele si legumele dau un raspuns elocvent prin bogatia lor de apa, vitamina C si E, betacaroten si antioxidanti. Pentru mai multe detalii despre beneficiile ingredientelor naturale, intra pe www.academianaturii.ro

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.