Setari Cookie-uri

Telenovela directorului de la FMI

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, urmeaza sa compara in fata unui judecator din New York, care va decide daca il va incarcera sau nu, insa acest pas este doar prima etapa a unei proceduri judiciare in urma careia risca o condamnare la 20 de ani de inchisoare, relateaza AFP.

Inaintea procesului propriu-zis, acuzarea si apararea prezinta o serie de "motiuni preliminare", care schiteaza modul de desfasurare a procesului.

Dupa inceperea procesului, procuratura si avocatii se confrunta in fata celor 12 jurati si a unui judecator, iar acuzatul, martorii si reclamantul sunt interogati pe rand de cele doua parti. Dupa pledoarii, juriul delibereaza si decide in unanimitate in legatura cu vinovatia acuzatului, iar pe baza acestei hotarari, judecatorul stabileste pedeapsa.

Sotia lui DSK: "Nu cred acuzatiile"


Anne Sinclair
, sotia directorului FMI Dominique Strauss-Kahn, arestat si inculpat la New York pentru agresiune sexuala, a declarat ca nu crede "nici o secunda acuzatiile" aduse impotriva sotului ei si nu se indoieste de nevinovatia lui, relateaza AFP.

"Nu cred nici macar o secunda acuzatiile aduse sotului meu. Nu ma indoiesc ca nevinovatia lui va fi dovedita", afirma Sinclair, intr-un comunicat remis AFP, facand apel la "decenta si retinere".

Citeste mai multe despre acest subiect pe Wall-Street

Iti recomandam si:
Jurnalista Tristane Banon vrea sa depuna plangere impotriva sefului FMI
Top Cover: Cele mai bune coperti ale revistelor din ultima saptamana
Cele mai valoroase branduri din lume. Apple a luat fata Google

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.