Confort, flexibilitate, senzatia de picior care respira sunt ingredientele "reci" de care ai nevoie in zilele fierbinti din vara aceasta.

YugoRun - este pantoful sport perfect pentru diminetile in care vrei sa faci jogging. Plasa din partea superioara furnizeaza o aerocirculare maxima, care iti va oferi senzatia de picior care respira. Talpa EVA ofera un plus de amortizare pentru cel mai bun confort si sprijin pe parcursul fiecarei alergari. In mod clar, YugoRun este definitia simplitatii si a valorii. Intra sa vezi !

La fabricarea modelului Venus Runner s-a aplicat o formula simpla - look clasic si greutate redusa. Fara indoiala, acesta este un stil castigator, ce ofera un maximum de confort in afara salii de gimnastica. Intra sa vezi!

YugoRun N2 Wn's da o noua intorsatura paletei YugoRun. Design-ul se centreaza pe partea superioara, cu un aspect modern; astfel, modelul YugoRun a fost reimprospatat cu un mix de nylon si piele intoarsa. YugoRun N2 Wn's este perfect pentru cei activi, care cauta un pantof de alergare versatil, pentru un stil de viata sportiv. Intra sa vezi!

Alege sa ii oferi si partenerei/partenerului un pantof sport ”racoros”! Daca achizitionezi unul dintre produsele de mai sus, ai 25% reducere la modelul partenerei/ partenerului tau.



  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    MASSIF 2024 VA AVEA LOC ÎN PERIOADA 14-17 MARTIE

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...