Setari Cookie-uri

Ce spune fata despre tine?

De secole , oamenii au incercat sa desluseasca personalitatea unei persoane, doar uitandu-se la fata ei.

Sursa: 9AM.

De secole , oamenii au incercat sa desluseasca personalitatea unei persoane, doar uitandu-se la fata ei.

Cititul pe fata omului, stiinta sau inselatorie?

Chinezii antici credeau ca fata noastra este chiar o reflectie a spiritului. In Europa Medievala, frumusetea fetei era considerata sinonima cu virtutea, iar uratenia era un semn al urateniei interioare.

• In timp ce toate aceste idei si speculatii au fost negate de catre studiile moderne, exista totusi aspecte ale fetei care ne permit sa judecam trasaturile de caracter ale unei persoane.

Aceasta teorie a fost raspandita si in serialul de televiziune `Lie to Me`, in cadrul caruia Tim Roth joaca rolul unui expert in citirea fetelor pentru a descoperi prin ce trece o persoana sau daca are ceva de ascuns.

Nu incercam sa spunem ca aceasta practica este cu adevarat o stiinta si nu o putem pune in aceeasi oala cu astrologia ori cu chiromantia. Insa, exista peste 100 de puncte situate pe fata omului, care pot fi analizate si corelate cu personalitatea. Daca vreti sa incepeti sa cititi pe fetele celorlalti oameni, va oferim cateva indicii folositoare, in functia de forma fetei.



Fata rotunda

Despre persoanele cu fata rotunda se spune ca au o personalitate emotionala si sunt mai sensibili si iubitori decat ceilalti.

Despre ei se mai spune ca sunt “mistuiti" de fantezii sexuale puternice si se bucura de relatiile stabile, pe termen lung.

Fata ovala

Persoanele cu fata ovala sunt considerate a fi practice, metodice si cu o tendinta de suprasolicitare si perfectiune.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.