Setari Cookie-uri

Ce spune fata despre tine?

De secole , oamenii au incercat sa desluseasca personalitatea unei persoane, doar uitandu-se la fata ei.

Daca ai fata ovala, esti, cu siguranta, si posesorul unui fizic atletic, care te conduce uneori si catre narcisism si probleme destul de grave in relatii.

Fata patrata

O fata intr-o forma patratoasa este relationata cu o personalitate vulcanica si poti parea agresiv, ambitios si dominant.

De obicei persoanele cu acest tip de fata au o minte ascutita, analitica si sunt persoane cu putere de decizie foarte dezvoltata.

Fata triunghiulara

O fata in forma de triunghi este asociata in mod traditional cu un corp micut si o metoda de persuasiune intelectuala.

Expertii chinezi in citirea fetelor asociaza acest tip de fata cu creativitatea si sensibilitatea, dar tradeaza si un temperament efervescent.

Fruntea te da de gol

• O frunte larga se presupune ca ar fi semn de istetime si simt practic, dar si o nuanta de idealism si semn ca in spatele fruntii se afla multe idei.
• O frunte plata indica o persoana pragmatica, logica si care se exprima prin intermediul faptelor.
• O frunte “exagerata”, bombata este intalnita adesea la persoanele visatoare, care au nevoie de un plan strict de actiune, care sa mearga alaturi de marile lor ambitii.

Ochii, fereastra sufletului

• Ochii sunt primii care te dau de gol in orice situatie. Ochii proeminenti care stralucesc patrunzator, sunt de obicei mici ca dimensiune, sunt strengari si scot la iveala un temperament nervos.
• Ochii inegali sugereaza o persoana care `priveste` lucrurile in diverse perspective si deasemenea ofera solutii ingenioase la probleme destul de grave.
• Ochii inclinati in sus denota o persoana care este oportunista si care stie sa obtina ce vrea de la ceilalti si de la viata. De obicei supermodelele au aceasta privire, asemanatoare pisicilor.
• Ochii profunzi le apartin de obicei persoanele intense, posesive (insa contemplative prin natura lor) si sunt adesea asociati cu scriitorii ori cu tipurile creative.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.