Setari Cookie-uri

Cele mai tari barfe din prima jumatate a lui 2011

Dupa cum bine stiti, cu ajutorul rubricii Stiri Mondene de pe Kudika va tinem la curent cu cele mai tari si proaspete barfe ale zilei. Pentru ca suntem femei si ne place sa barfim (acesta nu este un defect ci, mai degraba, un mod specific de a comunica), va invit sa facem o retrospectiva a celor mai socante stiri de la inceputul anului si pana acum. Asadar, sa purcedem…



Nebuniile lui Charlie Sheen

Inceputul anului 2011 a reprezentat o perioada grea si, totusi, “rebela” pentru Charlie Sheen. Situatiile stanjenitoare in care s-a aflat actorul in ultimul timp (alcool, droguri, petreceri, actrite din filme pentru adulti, nebunie si extaz) i-au determinat pe producatorii serialului “Two and a Half Men” sa renunte la serviciile acestuia. Cauza? Comportamentul neadecvat al lui Sheen.

Dupa concediere, vedeta a continuat sa uimeasca la aparitiile in public: l-a sarutat pe Jimmy Kimmel, prezentatorul unei emisiuni de succes din afara, si-a inceput turneul de stand up comedy si a trecut pe rap, realizand o piesa in colaborare cu Snoop Dogg.

Divortul lui Cristi Borcea i-a socat pe romani

Unul dintre divorturile anului a fost fara doar si poate cel al sotilor Borcea. Dinamovistul a decis sa divorteze de sotia sa pentru amanta, o tanara de doar 26 de ani. Cristi si Mihaela au depus pe 27 aprilie anul acesta cererea de divort la Judecatoria Buftea.

Iubita omului de afaceri, Alina Vidican, model de profesie, va deveni in curand doamna Borcea, dupa ce timp de opt ani a acceptat sa stea in umbra si sa isi ascunda relatia. Acum, tanara se poate lauda cu faptul ca este impreuna cu unul dintre cei mai bogati barbati ai Romaniei. Inelul de logodna cumparat de Borcea valoreaza 80.000 de euro, este placat cu aur alb si diamante.

Problemele de sanatate ale lui Teo Trandafir

La inceputul anului, Teo a fost internata de urgenta la clinica AKH din Viena. Din cauza complicatiilor, starea de sanatate a lui Teo era tot mai grava, medicii fiind rezervati in privinta evolutiei sale. O data cu trecerea timpului, vedeta incepea sa isi revina.
Pe 20 aprilie aceasta s-a intors in tara, unde a continuat recuperarea. Maia, fiica lui Teo, a trecut prin momente dificile, realizand cat de greu este sa nu ai aproape singura persoana care conteaza pentru tine. Cu ocazia implinirii celor sapte anisori, Maia a decis sa ii faca un cadou mamei sale, asa ca a inregistrat o piesa alaturi de trupa Taxi. Melodia se numeste “Dorinta mea” si este o dedicatie speciala pentru Teo.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.