Setari Cookie-uri

Cele mai tari barfe din prima jumatate a lui 2011

Dupa cum bine stiti, cu ajutorul rubricii Stiri Mondene de pe Kudika va tinem la curent cu cele mai tari si proaspete barfe ale zilei. Pentru ca suntem femei si ne place sa barfim (acesta nu este un defect ci, mai degraba, un mod specific de a comunica), va invit sa facem o retrospectiva a celor mai socante stiri de la inceputul anului si pana acum. Asadar, sa purcedem…


Oana Zavoranu si Pepe, divort cu scandal


Cine ar fi crezut asa ceva? Oana Zavoranu si Pepe au decis sa puna capat relatiei lor, plina de aventuri. Dupa ce timp de opt ani au luptat contra morilor de vant, cei doi si-au spus “La revedere” intr-un mod nu tocmai placut. Au urmat momente tensionate, declaratii socante prin toata presa de scandal si aparitii pe la toate emisiunile in care puteau fi folosite expresii obscene.

In ajutorul Oanei a sarit managera sa, Anamaria Prodan, si mama vedetei, Marioara Zavoranu. Dupa plansete in direct, declaratii de dragoste mama – fiica, regrete si promisiuni desarte a izbucnit din nou scandalul. Cele doua femei din familia Zavoranu au luat cu asalt televiziunile pentru a se batjocori si a isi plange de mila.

Revenind la partea cu divortul, Oana a considerat ca o data cu despartirea de Pepe, este timpul sa faca si o schimbare, asa ca a decis sa isi puna silicoane si sa pozeze pentru faimoasa revista pentru barbati.

Viata Columbenilor, o carte deschisa

Un alt cuplu caruia ii place sa isi spele rufele murdare in public este Monica – Irinel Columbeanu. Se pare ca Moni s-a saturat de infidelitatile sotului sau si, dupa ce s-a plimbat pe la toate emisiunile pentru a isi plange de mila si a juca rolul sotiei ranite, a decis sa depuna actele pentru divort.

Irinel nu a stat mult timp si a ripostat…dur. Acesta a inceput sa ofere declaratii socante si sa isi bata joc de Monica, incercand cu disperare sa ii distruga cariera de model. Lupta dintre cei doi a devenit si mai apriga o data cu procesul pentru custodia Irinei. Miliardarul si-a ascutit ghearele si a demonstrat de ce este capabil, postand pe internet filmulete in care micuta marturisea ca Monica obisnuia sa o bata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.