Charity Fashion Fair

Charity Fashion Fair

Creatii unicat ale celor mai in voga tineri designeri, bijuterii vintage, demonstratii de make-up si hair styling si sansa la viata oferita in dar unui baietel de sase ani, autist!

Creatii unicat ale celor mai in voga tineri designeri, bijuterii vintage, demonstratii de make-up si hair styling si sansa la viata oferita in dar unui baietel de sase ani, autist! Acesta este ambientul evenimentului de moda, care are ca scop strangerea de fonduri pentru Damian, un copil condamnat de viata, la tacere! Retail jobs

Media Art Consulting, in parteneriat cu Bonton Palace vin, in sprijinul tinerilor creatori de moda organizand targul-eveniment de moda Charity Fashion Fair. Incepand cu ora 11:30 designerii isi vor expune si vinde creatiile pe terasa clubului Bonton, intrarea fiind libera. Seara, de la ora 21:00, Doina Levintza, Dan Coman, Rhea Costa, Mirela Diaconu si Edita Lupea, uniti sub conceptul celui mai exclusivist fashion boutique, Blanche, si Alin Dinica, Adriana Nedelea si JuliaS by Julia S vor oferi un show de moda cu cele mai recente creatii exclusiviste. Seara se va incheia cu o licitatie de creatii vestimentare, moderata de Vali Butnaru si Andy Juganaru.

Pe toata durata evenimentului va fi amenajat un spatiu special, cu obiecte donate de designeri, banii obtinuti din licitatia acestor produse oferindu-se integral micutului Damian. Astfel, Alin Dinica, Antante, Cherie, Cybela Accesori, Bazzar.ro, Liv Chariere, Lorina Bijoux, JuleS by Julia S si magazinul Blanche s-au alaturat infaptuiri unei minuni pentru baietelul autist, donand cate o creatie ce le poarta semnatura.

Echipele de specialisti de la Keune Professional si de la Scoala de Make-up a Giuliei Nahmany s-au alaturat acestui proiect, oferind cadouri si demonstratii de machiaj si coafura tuturor doamnelor prezente la eveniment. Nu vor lipsi nici surprizele din partea Avon Romania, care ne vor surprinde cu cele mai noi trucuri de infrumusetare.

Te asteptam si pe tine sa infaptuiesti o minune!

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri