Setari Cookie-uri

Te invitam la workshopul Kudika Go Summer!

Concediul iti bate la geam! Stim sigur ca astepti cu nerabdare soarele, marea si plaja. Dar in egala masura iti este frica sa-ti afisezi kilogramele in plus. Te intelegem.

Concediul iti bate la geam! Stim sigur ca astepti cu nerabdare soarele, marea si plaja. Dar in egala masura iti este frica sa-ti afisezi kilogramele in plus. Te intelegem. Iata de ce ti-am pregatit un seminar cu speakeri care vin sa te consilieze in aceasta problema. Vom asalta dietele din toate unghiurile posibile! Vom discuta despre ce inseamna un stil de viata sanatos cu un nutritionist si iti vom pregati o dieta care promite rezultate pe termen lung. Vom analiza regimurile de slabire cu ajutorul unui food coach care sa iti explice cum trebuie sa gandesti pentru a slabi usor si placut, ce obiceiuri alimentare trebuie sa schimbi si pe care trebuie sa le imbratisezi.

Nu lasam deoparte nici problema protectiei solare si a prevenirii ridurilor. Le abordam pe toate cu ajutorul unui dermatolog. Iar la sfarsit, pentru ca vrem rezultate rapide, il vom ruga pe Alin Galatescu sa ne arate cum sa ne imbracam ca sa parem mai slabe, ce costum de baie trebuie sa purtam ca sa ne ascundem defectele si sa ne evidentiem calitatile.

Evenimentul va fi unul informal, un prilej sa ne cunoastem "live" si sa ne imprietenim. Va asteptam cu sucuri racoritoare si surprize placute. Ia-ti prietena cea mai buna si vino sa stam la povesti in cea mai fashionista locatie din Bucuresti - Villa Rodizio. Vei putea adresa intrebari specialistilor nostri si te vei distra alaturi de echipa Kudika.

Taxa de participare este de 50 de lei.
La finalul evenimentului fiecare participanta va primi un cadou care contine o crema cu protectie solara Eucerin Sun Allergy in valoare de 70 de lei, o carte oferita de editura Nemira si alte cateva surprize, dar si doua freshuri de portocale oferite de Philips.

Mai multe informatii referitoare la modalitatea de achitare a taxei gasesti in formularul de inscriere.

Te asteptam cu drag vineri, 1 iulie, incepand cu orele 16.00 pe terasa Villei Rodizio!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.