Setari Cookie-uri

Cine sunt barbatii care fac milioane de euro din afaceri pentru femei

Conduc afaceri de zeci si sute de milioane de euro si se simt confortabil pe un teritoriu in care, de cele mai multe ori, femeile au ultimul cuvant. Razvan Diratian, George Popescu si Mircea Turdean vorbesc pentru Wall-Street.ro despre cum fac performanta intr-o piata evaluata la 500 mil. euro.

Ulterior, a ocupat functii de sales support superviser si sales support manager. Timp de aproximativ doi ani a urmat un plan de dezvoltare alaturi de Angela Cretu, fostul director general al Avon Romania&Republica Moldova, pentru tranzitia catre functia de CEO.

Cel mai mult din perioada de inceput ca si angajat Avon ii lipseste timpul liber.
Nimic surprinzator, in conditiile in care programul sau incepe in jurul orei 9.00 dimineata si rareori se incheie inainte de orele 18.00-19.00. In plus, intalnirile si conferintele telefonice sau video cu echipa regionala sunt planificate pentru un an, iar urmatoarele doua luni erau deja ocupate.

Pe de alta parte, ce apreciaza cel mai mult la functia pe care o detine este interactiunea cu oamenii. “Cred ca realizarea unui indicator de vanzari conteaza mai putin, mult mai important este spiritul echipei. Fiecare din noi ne petrecem cel putin o treime din viata aici, nu trebuie sa tratam totul din punct de vedere tranzactional, ci si emotional. Caut ca lumea sa se simta bine si sa nu considere ca au bifat 8 ore de munca si apoi au plecat acasa”, declara Razvan Diratian.

Ce spune despre:

Cel mai dificil lucru pe timp de criza
: Sa balansezi obiectivele companiei cu motivatia angajatilor. Este destul de greu, in perioada de criza cand toate eforturile organizatiei sunt mult mai mari, sa mentii acelasi nivel de motivare si atmosfera deschisa in conditiile in care nu toate rezultatele pe care ti le propui sa intampla. Cred ca dificultatile unui manager vin mai putin din zona functionala, ci din zona de motivare, de a avea un cadru de lucru in care sa poti crea satisfactii personale.

Iesirea din recesiune
: Ramane de vazut daca am iesit din recesiune. Consumul nu a crescut, insa e adevarat ca evolutia sa este pe un trend mai bun. Am ajuns la o scadere de o cifra. E un lucru bun ca economia incepe sa produca, rata somajului este in scadere. Temerea mea vine insa din faptul ca publicul va fi mult mai circumspect si isi va dramui mult mai bine castigurile. Datele pe care le am din industria noastra, arata o scadere de 6-10% pentru primele 4 luni. Astept o imbunatatire in a doua jumatate a anului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.