Setari Cookie-uri

Cum a fost la Kudika Go Summer

Vineri dupa-amiaza echipa Kudika s-a instalat la cea mai fashionista vila din oras, Villa Rodizio, iar cu un fresh de portocale in fata a provocat la discutii speakerii si a incitat la intrebari participantele.

Protejarea pielii pe timpul verii

Fiind aproape gata sa plecam la plaja, ultimul speaker ne-a pus in tema cu problema protectiei solare astfel incat sa nu riscam arsuri sau expuneri periculoase la soare. Adina Dobritoiu ne-a speriat ca razele ar putea fi dusmanii nostri doar ca a ne capta atentia: ne-a instruit apoi cu privire la rutina de vara si am incheiat discutiile intr-o nota luminoasa.

Vila Rodizio
a avut un invitat special pentru participantele la workshopul nostru: bucatarul-sef a facut o demonstratie culinara si a pregatit o salata de fructe de mare ca la carte. Deliciul a fost degustat la discutiile prietenesti de dupa.

Experienta Go Summer a fost una cat se poate de placuta si ne-a incantat sa cunoastem o parte dintre cititoare, sa le raspundem la intrebari si sa le daruim cadouri alese cu atentie. Vom repeta figura cu siguranta! Avem inca atatea de vorbit, nu-i asa?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.