Setari Cookie-uri

Cum a fost la Kudika Go Summer

Vineri dupa-amiaza echipa Kudika s-a instalat la cea mai fashionista vila din oras, Villa Rodizio, iar cu un fresh de portocale in fata a provocat la discutii speakerii si a incitat la intrebari participantele.

Vineri dupa-amiaza echipa Kudika s-a instalat la cea mai fashionista vila din oras, Villa Rodizio, iar cu un fresh de portocale in fata a provocat la discutii speakerii si a incitat la intrebari participantele.

Au fost prezenti Oana Trifu, in calitate de redactor-sef Kudika si nutritionist, Elena Ceciu – food psychology coach, Alin Galatescu – critic de moda si Adina Dobritoiu, expertul dermatolog. Pentru ca nu am vrut ca cititoarele noastre sa fie deconectate de eveniment, vineri Kudika a avut o editie speciala si a publicat articole live de la fata locului.

Secretele slabirii

Workshopul de vara a inceput in forta cu o discutie condusa de Oana Trifu despre nutritia sanatoasa care te scapa de kilogramele in plus. S-au dezbatut toate dietele posibile si am aflat chiar cateva secrete pretioase, pe care numai un medic nutritionist aflat la dieta ti le poate impartasi.

Psihologia alimentatiei

Dupa o serie de intrebari din partea participantelor, seminarul a continuat cu Elena Ceciu si sfaturile ei legate de cum sa mancam. Lansand un indemn la feminitate si frumusete, Elena ne-a atras atentia asupra obiceiurilor noastre de alimentatie si a motivatiilor care ne fac sa mancam anapoda. Pentru ca ne-a pus pe ganduri, au urmat multe intrebari si discutia s-a animat pentru ca la final sa ne declaram pro frumusete si anti diete traumatizante.

Moda si stilul vestimentar

Iar pentru a invata cum sa ne punem mai bine in valoare, cine ar fi putut fi mai potrivit decat Alin Galatescu? Alin ne-a incurajat sa ne gasim stilul intr-o lume a modei guvernata de tendinte. Identificarea propriului stil vestimentar vine in stransa legatura cu o buna cunoastere de sine desigur – tu iti stii atuurile? Iar la intrebarea cititoarelor, referitoare la hainele care sunt confectionate pe masura manechinelor, am aflat ca standardele nu se aplica si ca designerii lucreaza cu rapoarte si proportii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.