Setari Cookie-uri

Interviu cu Alexandru Abagiu, make up artist

Pentru prima data in Romania, make up artistul cu experienta internationala, Alexandru Abagiu a decis sa-si impartasesca secretele si trucurile profesionale cu specialistii din domeniul frumusetii in cadrul unui masterclass.

Pentru prima data in Romania, make up artistul cu experienta internationala, Alexandru Abagiu a decis sa-si impartasesca secretele si trucurile profesionale cu specialistii din domeniul frumusetii in cadrul unui masterclass. Seminarul se va desfasura ca parte integranta a manifestarii expozitionale Cosmetics Beauty Hair 2011, mai multe informatii despre “Masterclass by Alexandru Abagiu” gasesti aici.

Ce te-a determinat sa initiezi acest proiect?

Pentru mine educatia in universul machiajului a constituit una dintre principalele preocupari inca de acum 15 ani cand am inceput sa lucrez in acest domeniu. La acel moment doar in strainatate, pentru ca era inexistenta in Romania si foarte costisitoare din punct de vedere financiar, iar acum in 2011 pentru ca standardul acestei meserii asa cum a fost ea implementata la noi in tara de diferite scoli de machiaj si cosmetica, unele serioase, dar in egala masura foarte multe axate pe profit imediat si mai putin pe imbogatirea cunostintelor elevilor, lasa de dorit.

Ma intalnesc foarte des cu intrebarea: “pe cand o scoala de machiaj Alexandru Abagiu?”. Raspunsul este simplu: programul extrem de incarcat si sedintele foto sau evenimentele care ma trimit dintr-un colt in altul al lumii fac practic imposibila o astfel de institutie. Mai ales ca, in ceea ce ma priveste, am tinut tot timpul proiectele personale sub o atenta observatie pentru ca ma consider un perfectionist, lucru pe care sper sa-l demonstrez inca o data cu acesta sesiune de Masterclass pe care o pun la cale de peste 5 luni.

Este informatia la care eu nu am avut acces la mine in tara atunci cand am avut nevoie de ea si pentru care am investit enorm in scoli de machiaj si cursuri de perfectionare in strainatate pentru a fi mai bun in ceea ce fac.

Cui se adreseaza acest proiect?

Aceste seminarii de make up dedicate profesionistilor au ca si scop o mai buna structurare a informatiei precum si familiarizarea cu cele mai noi tehnici in domeniul cosmeticelor. Cred cu sinceritate ca un astfel de seminar este binevenit atat pentru incepatori cat si pentru cei cu mai multa experienta in domeniul machiajului sau al cosmeticii. Fie ca in business-ul de salon, patronii colaboreaza cu make up artisti pentru a oferi un plus clientelei sau departamentul de cosmetica include servicii de machiaj, acest seminar este gandit sa ofere angajatilor acestora o informatie structurata, completata cu demonstratii live, step-by-step, ale tehnicilor prezentate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.