Setari Cookie-uri

Interviu cu Alexandru Abagiu, make up artist

Pentru prima data in Romania, make up artistul cu experienta internationala, Alexandru Abagiu a decis sa-si impartasesca secretele si trucurile profesionale cu specialistii din domeniul frumusetii in cadrul unui masterclass.

Eu cred ca am reusit din moment ce de fiecare data cand revin in acest mediu, de la an la an ma astepta in avans din ce in ce mai multe bookinguri. In plus, am si avut foarte multe de invatat in special de la actritele mai in varsta, trucuri despre cum sa nu se stranga fondul de ten sau cum sa improspatezi aspectul fetei cu 20 de ani sau cum sa lucrezi cu plasturi de lifting, lucruri despre care voi vorbi pentru prima oara la aceste masterclassuri.

La ce te astepti de la publicul acestor seminarii?

Ma astept sa vad o noua generatie de profesionisti pregatiti sa ma bombardeze cu tot felul de intrebari tehnice pertinente, ma astept la cazuri specifice despre care sa vorbim si pe care sa le pot elucida si ma astept la un public odihnit si pregatit sa acumuleze un bagaj foarte mare de informatie extrem de pretioasa despre care sa primesc feed-back pozitiv odata ce au avut ocazia sa puna in practica sfaturile si tehnicile expuse si sa constate ca uneori detaliile fac diferenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.