Setari Cookie-uri

Stil de viata ca la carte: Virusul perfectiunii

Oare ar fi bine sa traim intr-o lume perfecta, fara defecte, fara dificultati, fara probleme, unde totul ar fi si am avea tot ce ne-am dori? Pentru cele care ati raspuns cu un mare “Da”, va intreb: daca ar fi asa, de unde ati mai sti cand sunteti fericite? De fapt, ati mai cunoaste ce inseamna aceea bucurie a unui lucru marunt?

Echilibrul sufletului



Mare atentie la virusul perfectiunii. Aminteste-ti de fiecare data ca cei doi piloni ai echilibrului sunt reprezentati de maturitate si liniste. Daca in aceasta ecuatie intervin vinovatia si anxietatea, este timpul sa te opresti. Starea de agitatie ar putea pune stapanire pe tine, insomnia te-ar acapara, iar o voce de “inspector” din interiorul tau ti-ar marturisi ca nu este suficient, ca trebuie sa incerci si mai mult.

Eticheteaza “spiritul”

In momentele dificile, cand dai gres, nu te simti vinovata, este doar subconstientul tau care cauta cu disperare sa obtina din tine o persoana perfecta. Eticheteaza acea voce interiora in loc sa iti faci reprosuri si las-o sa se indeparteze incet. Detaseaza-te de tot si adopta o atitudine de femeie matura, care stie sa puna punct suferintei si invata sa mergi mai departe fara a te uita in urma. Lasa timpul sa isi faca datoria, asternand peste greselile din trecut o usoara mantie de indiferenta.

Elibereaza-te si depaseste momentele grele cu multa incapatanare, gandindu-te ca este in natura umana sa gresim. Nu iti fie teama sa indraznesti sa supravietuiesti si in momentele dificile incearca sa iti amintesti ca omul din greseli invata.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.