Setari Cookie-uri

Ele cum reusesc? Influenta negativa a vedetelor

Cand eram mica visam sa ajung mare vedeta. Chiar daca timpul a trecut si mi-am schimbat parerea, inca sunt momente in care vreau sa fiu in centrul atentiei, tot timpul aranjata, sa apar in pictoriale realizate de faimosi fotografi.

Cand eram mica visam sa ajung mare vedeta. Chiar daca timpul a trecut si mi-am schimbat parerea, inca sunt momente in care vreau sa fiu in centrul atentiei, tot timpul aranjata, sa apar in pictoriale realizate de faimosi fotografi.

Stau si ma gandesc la ceea ce imi doresc: oare nu este prea mult? Ce viata duc celebritatile? Daca ai bani asta inseamna ca esti fericita sau ca ai tot ce iti doresti? Nici macar nu sunt perfecte, desi fac tot posibilul sa ne demonstreze noua, oamenilor de rand, ca daca le privesti atent si le iei la bani marunti nu ai ce sa le reprosezi.



Da, asa este, dar asta doar in cazul revistelor de moda si a afiselor publicitare prin care mai apar ele.

In cautarea femeii ideale


Vedetele au dupa ele o armata de stilisti si make up artisti. Dar chiar si intr-o astfel de viata, multe dintre ele se confrunta cu acneea, celulita, kilogramele in plus si alte probleme obisnuite. Dar acest lucru nu se vede…sub nicio forma.

In reclamele comerciale, luminile ajung sa le orbeasca doar pentru a le ascunde ridurile sub tonele de machiaj, in timp ce in pictoriale sunt photoshopate la maxim, facandu-le mai suple, mai frumoase…aproape perfecte.



In urma cu aproximativ o luna, autoritatea pentru reglementarea publicitarii din Marea Britanie, a interzis reclama pentru promovarea unui produs Lancome in care aparea Iulia Roberts, pe motive ca fotografia este falsa si mult prea retusata. [vezi fotografia aici]

Grazia, o revista britanica, a publicat pe coperta o fotografie cu Kate Middleton imbracata in rochie de mireasa, in care talia era modificata. De ce ai mai “slabi” o persoana, cand ea este scandura? Pentru editorii publicatiei, nu era de ajuns faptul ca printesa a slabit enorm pentru a arata impecabil in ziua nuntii, lor li s-a parut ca talia nu este suficient de ingusta. Dupa un scandal de proportii, reprezentantii revistei au marturisit ca, intr-adevar, fotografia a fost retusata. [vezi imaginea aici]
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.