Setari Cookie-uri

Ele cum reusesc? Influenta negativa a vedetelor

Cand eram mica visam sa ajung mare vedeta. Chiar daca timpul a trecut si mi-am schimbat parerea, inca sunt momente in care vreau sa fiu in centrul atentiei, tot timpul aranjata, sa apar in pictoriale realizate de faimosi fotografi.

Care este greutatea ideala?

Vedetele s-au transformat in adevarate manechine. Marii designeri au ramas in pana de idei, asa ca au apelat la serviciul starurilor pentru a isi vinde colectiile. Nu conteaza inaltimea sau greutatea, totul poate fi schimbat dupa bunul plac: “Inalt-o putin, taie din grasimea de la maini, slabeste picioarele, mareste sanii, micsoreaza-i nasul!”. In era digitala totul este posibil.

Beyonce marturisea nu demult ca ii este greu sa se mentina la o greutate normala si ca, in vacante mananca fara a fi interesata de dieta. In schimb, in momentul in care trebuie sa se puna pe treaba si se apropie perioada pentru filmarea unui videoclip, a unei aparitii pe covorul rosu sau trebuie sa onoreze o invitatie la o emisiune, diva tine o dieta stricta…si cand zic stricta, ma refer la faptul ca nu mananca absolut nimic.



In ce consta mai exact dieta? Cu doua saptamani inainte de momentul X, King B., asa cum s-a proclamat chiar ea, renunta la mancare si consuma doar apa cu suc de lamaie. Nu stiu cate kilograme pierde, dar eu va sugerez sa nu incercati o astfel de cura (nici nu poate fi numita cura). Este mai degraba infometare, iar Beyonce vorbeste despre aceasta ca si cum ar fi un exemplu de urmat.

In loc sa visam la cai verzi pe pereti si sa suspinam dupa stilul de viata al vedetelor, trebuie sa ne gandim ca multe dintre ele se aranjeaza doar atunci cand merg pe covorul rosu, in viata de zi cu zi alegand un stil aproape sters. Pentru noi este de ajuns un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata. Inca ceva: inainte de a ti se face scarba de propriul corp atunci cand rasfoiesti o revista cu vedete perfecte, aminteste-ti ca este vorba despre munca a zeci de profesionisti adunata cu pensula photoshopului. Doar asa ele arata impecabil. In rest sunt “umane”, poarta slapi si au defecte divizile. [vezi aici si aici cum arata ele in realitate]

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.