Setari Cookie-uri

Finala nationala Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011

ELITE MODEL LOOK ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume

afis Elite Model Look In ultimii 28 de ani, Elite organizeaza cel mai prestigios concursul international de modele, concurs la care iau parte mii de tinere cu varsta cuprinsa intre 14 si 22 de ani, din peste 65 de tari.

ELITE MODEL LOOK ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume, fiind concursul ce a descoperit si lansat, incepand cu anul 1972, Top Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Gisele Bundchen si multe altele.

Dupa castingurile “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011” din tara, au fost selectate 25 de tinere ce vor participa la Finala Nationala, ultimul pas al concursului, finala ce va avea loc la Bucuresti, in data de 19 octombrie 2011.

Incepand cu data de 15 octombrie toate concurentele au parte de o experienta unica, inedita in universul modelingului: sesiuni de make-up si hair styling, shooting-uri, fiiting, si multe, multe repetitii.

Citește și:

Tinerele au intra intr-un training camp, in incinta Caro Hotel, ce va dura 4 zile, pe parcursul carora vor beneficia de sfaturile si supravegherea unei echipe de experti in domeniu.


La sfarsitul acestei perioade intense de instruire concurentele vor fi pregatite se defileze in fata a peste 400 de invitati si sa isi dezvaluie talentul, personalitatea si atitudinea pe podium.


Finala Nationala “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011”
va fi unul dintre evenimentele glamour ale anului, in cadrul caruia concurentele vor pura tinutele unor creatori de moda consacrati, precum Norina Stoica .


Tot in cadrul acestui eveniment se va prezenta si colectia de toamna – iarna 2011-2012, compusa din tinute Reserved, completata cu noua colectie de incaltaminte Il Passo.


“IL PASSO
este numele dat rafinamentului si celor mai noi tendinte, al femeii moderne, puternice si determinate, dar sensibila, sofisticata, misterioasa.... Este o marca a stilului si stralucirii, creand o legatura intima, pretioasa cu cel care poarta produsul IL PASSO.” precizeaza Corina Radu, Marketing Executive IL PASSO.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.