Setari Cookie-uri

Incepe Kilipirim, cel mai mare targ de carte din centrul Bucurestiului

Kilipirim se desfasoara in spatiul Galeriei Dalles, cunoscuta si vizitata de cititori, ci pentru ca in cele 5 zile de targ de carte, mai bine de 40 de edituri vor aduce in salile galeriei Dalles peste 10.000 de titluri de carte.

Cautati o carte de multa vreme? Kilipirim este locul in care o veti gasi!

Si asta nu doar pentru ca editia de toamna a Kilipirim se desfasoara in spatiul Galeriei Dalles, locatie centrala, cunoscuta si vizitata de cititori, ci pentru ca in cele 5 zile de targ de carte, mai bine de 40 de edituri vor aduce in salile galeriei Dalles peste 10.000 de titluri de carte.


Kilipirim este locul ideal si pentru cei care vor sa-si exerseze engleza sau franceza citind. Asta pentru ca la Kilipirim vor fi prezente pe langa editurile reprezentative romanesti si importante edituri straine.


Doar un amanunt la prima vedere, insa un element esential al Kilipirimului este pretul cartilor: un chilipir!

Cele mai mari discounturi din Bucuresti

Intre 19 si 23 octombriela Kilipirim este locul unde vor fi adunate cele mai mari discounturi de carte din Bucuresti!


Ce carti gasiti la Kilipirim? Titluri ale editurilor romanesti si straine, din 2011 sau din anii trecuti, editii de colectie, carti specializate sau best-sellers in Europa, intr-o oferta generala care acopera toate domeniile de interes: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura sau design.

Citește și:


Kilipirimul din aceasta toamna a ajuns deja la editia a XIII-a si „este un eveniment cu mare trecere in randul consumatorilor de carte. Am constatat ca editiile Kilipirimului din Bucuresti, de toamna sau de primavara, dar si cele de la Marea Neagra, din perioada estivala, sunt mult asteptate de cititori. Exista clienti fideli ai Kilipirimului care astepta editiile targului pentru a-si face shopping-ul de carte la un pret cat mai bun” declara Louisa Bangale, managerul evenimentului.

Cursuri gratuite la Fundatia Calea Victoriei

In cadrul evenimentului de la galeria Dalles, organizatorul va oferi, prin tragere la sorti, celor interesati, 3 burse care acopera integral costul cursurilor teoretice marca “Fundatia Calea Victoriei”. Castigatorii vor putea frecventa, in functie de pasiunea pentru diverse discipline, urmatoarele cursuri:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.