Setari Cookie-uri

Curcubeul spiritual: Cum ne influenteaza culorile?

Cele sapte raze de culoare (nuantele curcubeului) pot fi catalogate drept forte ce vibreaza si inconjoara globul in fluxuri de energie pozitiva.

3. Galben



Galbenul este in mod obisnuit asociat cu soarele in sine, cu caldura primita si cu energia pozitiva. Aceasta culoare imbogateste pe plan spiritual, lumineaza si “aprinde” multe sisteme ale corpului nostru.

In acelasi timp, galbenul ne ofera claritate in gandire, ne ajuta sa ne aranjam viata, amelioreaza confuziile si ne influenteaza abilitatea de a lua deciziile corecte.

4. Verde

Verdele este absorbit de galben (cel care reprezinta mintea) si albastru (culoarea ce reprezinta spiritual si sentimentele). Verdele este mai degraba un amestec de nuante, ochiul uman fiind capabil sa recunoasca foarte multe variatii in culoarea verde.

Energia primita de la verde se axeaza pe armonia in relatii, simpatie, sanatate, abundenta financiara si dezvoltare psihica.

5. Albastru



Albastru reprezinta culoarea distantelor: ocean, cer, inaltime. Energia primita de la aceasta nuanta ne ofera posibilitatea de a privi dincolo de mediul apropiat, ajutandu-ne sa ne extindem perceptiile fata de necunoscut, fata de nevazut.

Citește și:

Aceasta culoare este atribuita divinitatii, lucrurilor clare si concise si aduce pace, intelegere. In plus aflandu-ne in preajma albastrului putem imbunatati fluxul si modul in care comunicam nu doar cu lumea din jur, ci si cu propria persoana, in timp ce ne calmeaza si ne relaxeaza.

6. Indigo

Indigo este nuanta care amplifica energia primita de albastru intr-un mod extrem de profund. Am descoperit ca, la nivel fizic, albastrul ofera calmitate. Ei bine, culoarea indigo este cea care transforma energia catre starea interioara, catre spirit.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.