Setari Cookie-uri

Interviu: Stefana Samfira, brandul feminitatii

Samanta de brand personal se mosteneste, dar mai departe se cultiva si se creste de cel care o dobandeste.

Sursa: Personal Branding

"Samanta de brand personal se mosteneste, dar mai departe se cultiva si se creste de cel care o dobandeste. Deci este transmisibil pana intr-un anumit punct. Unii nu reusesc sa-l personalizeze si asa apar cazurile in care fiii sunt mereu asociati cu imaginea parintilor celebri. Asta pentru ca nu stiu cum sa-si creeze un brand personal si sa ofere unicitate. Exista si cazuri in care copiii chiar reusesc sa iasa din umbra parintilor…"

Pe Stefana am cunoscut-o in luna noiembrie a anului trecut, la sediul Scolii de Televiziune. Era seara in care a emis pentru prima data televiziunea Romania Ta si exersam citirea de pe prompter. Stefana a intrat si s-a asezat chiar langa mine, cuminte, tacuta, cu ochii ei albastri si cu un zambet larg. Dupa ce a salutat, nu i-am mai auzit vocea timp de jumatate de ora. Nu vroia sa deranjeze, chiar daca era Stefana Samfira. Nu stiu daca ea a sesizat, dar toti din incapere au fost acaparati de frumusetea si dulceata ei. Vreau sa va spun doar atat: Stefana Samfira este o aparitie!

Cand te nasti sub brandul „Zamfirescu”, lucrurile sunt simple…atunci cand esti copil si poti sa profiti la maximum de avantajele numelui tau:

„Nichita Stanescu imi spunea „Infanta”, pe Constantin Noica l-am convins sa nu taie copacul din fata casei lui de la Paltinis pentru ca vazusem eu o scorbura de veverita in el, Petru Cretia mi-a facut o compunere pentru limba engleza despre timp, la care am luat nota 8…si multe alte intamplari haioase cu personalitati din lumea culturala (artisti, pictori, muzicieni, politicieni). Da, sunt norocoasa.” (Stefana Samfira, actrita)

Stefana a crescut intr-o lume cultural-artistica, cu tatal un mare actor, mama actrita, matusa si fratele actori si ei…Si a crescut si a tot crescut si, odata cu inaintarea in varsta, a inceput si partea mai putin placuta a faptului ca se numea Zamfirescu:
„Mereu am fost privita ca „fata lui…” si ceilalti s-au uitat cu lupa asupra mea ca sa vada daca sunt doar atat sau mai e si altceva. Mereu a trebuit sa demonstrez cate ceva cuiva…” (Stefana Samfira, actrita)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.