Setari Cookie-uri

Interviu: Stefana Samfira, brandul feminitatii

Samanta de brand personal se mosteneste, dar mai departe se cultiva si se creste de cel care o dobandeste.

Dar asta a motivat-o si mai tare sa-si construiasca propriul ei brand…


„…daca la inceput mi se parea frustrant, cu timpul am invatat ca, de fapt, toate astea sunt in folosul meu, pentru ca, practic, toate privirile rautacioase si suspicioase nu ma fac decat sa fiu mai buna si sa am pretentii mai mari de la mine…adica sa evoluez. Asa ca le multumesc.” (Stefana Samfira, actrita)

A devenit apoi Samfira si asta a fost momentul in care a inceput o noua etapa pentru Stefana, in procesul de branding personal.
„Casatoria cu Cristian Samfira m-a ajutat foarte mult. El este creator de moda si pictor. Am invatat multe de la el si inca mai invat. Este o fire perseverenta, deschisa si optimista. Datorita lui am inceput sa ma gasesc si pe mine, sa am incredere in cei din jur.” (Stefana Samfira, actrita)

Cum schimbarea numelui nu a ajutat-o deloc in construirea brandului personal, pentru ca asemanarea cu Zamfirescu este mare, a apelat la o alta strategie, care n-a mai tinut asa mult de mana destinului.
„Am folosit strategia bunului simt. Perseverenta si munca. Si nu am obosit niciodata sa merg la castinguri…cu toate ca sunt mult mai multe cele neluate. Incerc sa fac in fiecare zi un pas inainte – nu reusesc mereu, probabil ar fi si plictisitor. Incerc sa fiu la curent cu lucrurile care se intampla in lume…incerc sa traiesc in prezent si sa-i fac fericiti pe cei din jurul meu. Si apoi, publicul isi da seama daca il minti, nu?” (Stefana Samfira, actrita)

Cu fiecare rol, cucereste un public nou…


„Prin natura meseriei mele ma adresez tuturor – primul lucru pe care l-am invatat de la coordonatorul meu Profesor Univ. Dr. Sir Toby – Ion Tobosaru, cand mi-am dat doctoratul in Estetica. Sigur, target-ul se schimba de la rol la rol, nu ramane acelasi. Am jucat in „Sarea-n bucate”- un film pentru copii – public tinta: de la 2 ani la 5-6 ani. Pe 3 octombrie in „Biloxi blues”- la Palatul Copiilor- regia Iarina Demian – unde am un rol de…sa-i zicem…femeie de moravuri usoare…public tinta? In niciun caz cel de la „Sarea-n bucate”. Asa ca…publicul este foarte variat…iar de cunoscut, probabil mi-ar lua o viata si poate mai mult.” (Stefana Samfira, actrita)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.