(P) Alimentul minune din frigider

Kudika
25 Octombrie 2011

Este incontestabil faptul ca laptele da un impuls de sanatate: componentele lui asigura pielii si parului vitaminele, mineralele, lipidele si proteinele necesare pentru intretinere si refacere.

Cu cele peste o suta de substante nutritive necesare organismului nostru, laptele este alimentul cel mai complex si usor de asimilat de catre organism, in proportie de 97%.

Iar o data asimilat, incepe magia: un pahar de lapte furnizeaza organismului 20 aminoacizi, peste 10 acizi grasi, 4 feluri de lactoze, 25 vitamine, proteine si peste 45 de elemente minerale, care sunt pastrate in conditii excelente datorita procesului de prelucrare termica de scurta durata si ambalare in mediu aseptic (fara oxigen).

Un pahar de lapte

Este incontestabil faptul ca laptele da un impuls de sanatate: componentele lui asigura pielii si parului vitaminele, mineralele, lipidele si proteinele necesare pentru intretinere si refacere. Avand o valoare nutritiva ridicata, laptele ne ajuta cala urmatoarea masa pe care o vom lua, sa consumam in medie cu 50 de calorii mai putin, ceea ce se traduce in cu aproximativ 9% mai putine alimente. Deci este simplu si eficient sa bei lapte!

Acestea ar fi doar o parte din motivele pentru care specialisti renumiti din nutritie, fitness si frumusete au decis: laptele este alimentul minune care, consumat in fiecare zi, poate face minuni pentru sanatate.

Intra pe www.bealapte.ro si afla cum spunand “Da, lapte!” in fiecare zi spui, de fapt "Da" sanatatii si frumusetii.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri