Setari Cookie-uri

Laurene Powell, femeia din spatele lui Steve Jobs

"In spatele fiecarui barbat puternic, sta o femeie si mai puternica." spune un citat celebru.

"In spatele fiecarui barbat puternic, sta o femeie si mai puternica." era sloganul lui Meryll Frost, o feminista convinsa.

In cazul lui Steve Jobs, Laurene Powell este femeia.


Viata bate filmul: Jobs - Powell

Laurene Powell, femeia din spatele omului de succes

Steve a intalnit-o pe Laurene in anul 1990 la Stanford Graduate School of Business. Povestea lor de dragoste este precum o scena dintr-un film romantic. Invitat la Stanford, in calitate de antreprenor, pentru a tine un discurs celor interesati de domeniul afacerilor, ochii lui Steve i-au intalnit pe cei ai lui Laurene in acea multime din sala.

Eram in parcare, cu cheia in contact, si m-am gandit la mine…Daca asta ar fi ultima seara pe pamant, as petrece-o la o intalnire de afaceri sau cu acea femeie? Am fugit prin toata parcarea pana am gasit-o. Am intrebat-o daca ar vrea sa ia cina cu mine. Mi-a spus da, am mers in oras si de atunci suntem de nedespartit.”, spunea Steve potrivit gizmodo.com

Geniul de la Apple s-a casatorit cu Laurene pe data de 18 martie 1991 in cadrul unei ceremonii restranse in Yosemite National Park. Sase luni mai tarziu, Laurene a dat nastere primului lor copil, Reed Paul Jobs. Au urmat Erin, nascuta in august 1995, si Eve in 1998.

[fotografii cu Laurene Jobs]


Laurene, femeia care nu a stat in umbra lui Steve Jobs

In ciuda faptului ca Steve Jobs a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe planeta, femeia cu parul balai nu a stat niciodata in umbra lui Steve Jobs. Perseverenta si hotarata, a vrut sa fie pe picioarele sale asa ca a luptat cu toate fortele pentru a reusi.

Laurene si-a luat licenta in Litere la Universitatea din Pennsylvania si in economie la Scoala de Afaceri Wharton in anul 1985. Masterul l-a facut la Stanford. Inainte de a se inscrie la Scoala de Afaceri, Laurene a lucrat pentru Merril Lynch Asset Management and Goldman Sachs.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.