Setari Cookie-uri

Laurene Powell, femeia din spatele lui Steve Jobs

"In spatele fiecarui barbat puternic, sta o femeie si mai puternica." spune un citat celebru.

Laurene Powell este co-fondator Terravera, o companie angajata in dezvoltarea de materii prime ecologice pentru industria alimentara, dar si a hranei pentru animale, este Presedinte al Board of College Tract, un program after school fondat in anul 1997 ce se axeaza pe pregatirea elevilor de liceu pentru intrarea la colegiu. Pe langa toate aceste realizari, Laurene este o filantroapa demna de mentionat. Ea se ocupa de cateva organizatii non-profit in educatie, drepturile umane ale femeilor sau arta. De asemnea, Laurene este in Consiliul de administratie la Achieva, o companie de invatamant ce ofera instrumente on line pentru studentii care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de studiu.


Laurene, femeia care l-a schimbat pe Steve Jobs

Dupa casatoria cu Laurene Powell, Steve Jobs s-a transformat intr-un alt om, iar cea care a produs aceasta schimbare este nimeni alta decat blonda cu ochii albastri de care s-a indragostit la prima vedere.

Dependenta de munca a lui Steve Jobs a fost inlocuita cu dependenta de familie. Programul de munca se micsora in timp ce orele petrecute in sanul familiei deveneau tot mai frumoase, mai speciale. Din persoana ahtiata dupa munca, Steve devenise un familist convins. Laurene il schimbase, copiii il transformasera intr-un barbat pentru care ceea ce conta cu adevarat era sa fie tatal si sotul perfect.

Laurene este cea care l-a convins pe Steve sa reia legatura cu Lisa Brennan, fiica sa pe care a avut-o cu Chrisann Brennan. Timp de cativa ani de la nasterea fetitei, Jobs nega paternitatea, sustinand ca era steril.


Pana cand moartea i-a despartit…

Laurene Jobs a fost cea care a stat la capataiul sotului sau pana in ultima clipa. Aceasta l-a sustinut in toate deciziile pe care le-a luat, i-a fost aproape in lupta apriga pe care a dus-o impotriva cancerului, a suferit alaturi de el, a zambit cand el zambea si a plans cand el era neputincios.

Pe data de 5 noiembrie 201 reprezentantii Apple au anuntat faptul ca Steve a murit in pace, fiind inconjurat de sotie si cei patru copii ai sai. Inca nu se stie ce s-a intamplat cu trupul sau. Multi sustin ca acesta a fost incinerat, in spiritul religiei budiste, in timp ce altii spun ca Jobs a fost ingropat in cimitirul Alta Mesa Memorial Park in Palo Alto.

Mai jos va las cu un discurs sustinut de Laurene la CGI in 2010 pentru ajutorarea copiilor din Africa de Sud:


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.