Simpla amenajare a unei locuinte capata astfel importanta – il reprezinta pe cel ce o locuieste, si, mai mult, indeplineste una dintre conditiile de confort pentru orice camin.

“Rasfoind revistele de specialitate, am remarcat promovarea, in proportie destul de mare, doar a interioarelor decorate in stil minimalist sau contemporan”, a declarat Viviana Balanga, consultant design interior si facilitator al Cursului de Design Interior desfasurat la Hobby Café. Ca alternativa, o locuinta poate avea un stil aparte, culoare, si specific; si poate fi inspirata dintr-un “stil neoclasic, rustic englez, provencal, mediteranean, scandinav, toscan sau colonial”, continua Viviana Balanga.

Se spune ca nu ar trebui sa judecam o carte dupa coperta, sau, daca preferati, sa nu ne ghidam dupa aparente. Totusi, ceea ce facem, ce mancam, unde iesim, cu cine ne imprietenim, cum ne imbracam, dar si aspectul locuintei in care traim ne reflecta personalitatea si contribuie semnificativ la ceea ce ne defineste.

Simpla amenajare a unei locuinte capata astfel importanta – il reprezinta pe cel ce o locuieste, si, mai mult, indeplineste una dintre conditiile de confort pentru orice camin. Scurt exercitiu de imaginatie: cum ar fi sa traim intr-o camera fara mobila, lumina sau chiar ferestre? Confortul inseamna si functionalitate. Iar cand functionalitatea unui interior se armonizeaza cu estetica, rolul designului interior este de la sine inteles. Ar mai trebui adaugat un ingredient indispensabil: sentimentul de “acasa”. Acasa inseamna altceva pentru fiecare in parte si se poate regasi in cateva detalii scoase cu usurinta la lumina printr-o cunoastere de baza a design-ului interior.

Cateva notiuni despre stilurile de design, despre culori, lumini si texturi, pot scuti pe oricine de cheltuieli suplimentare si bataie de cap. Si daca una dintre nenumaratele activitati administrative – amenajarea locuintei – poate fi transformata intr-o activitate placuta, cu atat mai bine.

Mai multe despre idei de amenajare si stiluri consacrate de design interior puteti gasi la cele 6 ateliere ce alcatuiesc Cursul de Design Interior - „Design Minds”, desfasurat la Hobby Cafe incepand cu 2 noiembrie. “Vom incepe cu culorile, lumina si notiuni de baza pentru crearea proiectului de design interior. Vom continua cu exemple de decorare pentru fiecare incapere din casa, cu tot ceea ce cuprinde un astfel de proiect – decorarea peretilor, mobilier, lampi, draperii, accesorii, in principalele stiluri de design. Vom folosi stiluri cunoscute pentru a crea stilul nostru, o casa pe care sa o iubim”, a declarat Viviana Balanga, facilitatoarea cursului.

Importanta este definirea stilului, abia apoi amenajarea in jurul lui.

Pentru detalii si inscrieri:
0724 288 850 / 0771 760 238 / contact@hobbycafe.ro
https://www.hobbycafe.ro/cursuri/curs-de-design-interior/

Hobby Café este cafeneaua care propune activitati, cursuri si cluburi pentru cei ce doresc sa isi reactiveze si practice pasiunile, sau sa se destinda printr-o serie de jocuri si facilitati. Cursul de Design Interior este cel mai nou din seria unor astfel de cursuri promovate de Hobby Café (pe langa Pictura, Pictura pentru copii, Fotografie, Teatru).
www.hobbycafe.ro

  • Kudika

    Gala CONAF Women In Economy marchează o victorie pentru antreprenoare

  • Maria Crisan

    Francis On My Mind semnează coloana sonoră a noii reclame HBO MAX,...

  • Kudika

    Theo Rose, explicația pe care o așteptau fanii ei! De ce și-a...

  • Kudika

    De ce să îți înscrii copilul la cursuri de programare certificate...

  • Kudika

    De ce pisicilor le place catnip(iarba mâței)?

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...