Setari Cookie-uri

Culoarea aurei umane: Atitudinea naste caracterul

Deciziile pe care le luam in viata nu sunt influentate doar de modul in care gandim. Acestea depind in mare masura si de imprejurare, de starea de spirit pe care o avem in acel moment, de persoanele care ne sunt alaturi sau de energiile care guverneaza in jurul nostru.

In starea sa negativa, rosu poate indica furie si energii dezechilibrate in ceea ce priveste dragostea. Calmul este inlocuit cu starea de nervozitate si irascibilitate.

Portocaliu – culoarea creativitatii


Culoarea aurei umane: Portocaliu

Portocaliul este un amestec de rosu si galben. Acesta este culoarea adevarata a soarelui. Prezenta sa in cadrul aurei poate indica regenerare, autocontrol, creativitate, perseverenta. Nuantele pozitive fac referire la modul pozitiv prin care o persoana priveste lumea, la o utilizare constructiva a constiintei, la maturizare si independenta, pe cand cele negative indica lene, represiune, agresivitate sau constiinta distructiva.

Galben – culoarea personalitatii


Galbenul poate fi considerat culoarea intelectului. Acesta reuseste sa se combine cu diferite nuante, in special rosu si portocaliu, indicand modul in care intelectul unei persoane este folosit: fie intr-un mod pozitiv si constructiv, fie intr-unul negativ si distructiv.

Culoarea aurei umane: Galben

Aura este stampila identitatii unei persoane, galbenul ajutand o persoana sa isi foloseasca mintea, imaginatia pentru a crea si a lua deciziile importante, de a gandi subiectiv si a isi analiza fiecare miscare in societate.

Verde – culoarea echilibrului


Verdele este culoarea care semnifica armonie si echilibru. Acesta este considerat si culoarea sufletului deoarece reflecta legatura dintre spirit si trup. Nuantele de verde sunt influentate in mare masura de aspectele superioare, dar si de cele inferioare ale unei persoane.

Culoarea aurei umane: Verde
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.