Setari Cookie-uri

Culoarea aurei umane: Atitudinea naste caracterul

Deciziile pe care le luam in viata nu sunt influentate doar de modul in care gandim. Acestea depind in mare masura si de imprejurare, de starea de spirit pe care o avem in acel moment, de persoanele care ne sunt alaturi sau de energiile care guverneaza in jurul nostru.

Nuantele inchise de verde semnifica o stare tulbure, indicand posesivitate, frustrare, egoism, viclenie si manipulare, pe cand nuantele deschise, iluminate, denota o persoana echilibrata, matura in gandire, libera, independenta.

Albastru – culoarea calmului


Albastru este culoarea puterii spirituale si se axeaza doar pe imaginatie, gandire, sentimente si fericire. Nuantele de albastru in aura indica o persoana echilibrata, melancolica, linistita si dependenta de fericire.

Indigo – culoarea spiritualitatii

Culoarea aurei umane: Indigo

Indigo este o combinatie intre albastru si o cantitate mica de rosu. Rosu in indigo intensifica nuanta de albastru, dandu-i mai multa putere si forta. Indigo indica un grad foarte mare de spiritualitate, sinceritate, liniste si calm.

Violet – culoarea sufletului


Violetul este o combinatie intre albastru si o cantitate mai mare de roz trandafiriu. Violetul denota personalitatea, axandu-se in special pe spiritualitate, iubire, pasiune si romantism. Prezenta acestei culori apare doar in momentul in care o persoana si-a luat un angajament important, fiind ghidata de constiinta.

Negru –blocaj spiritual


Culoarea aurei umane: Negru

Negru reprezinta absenta caldurii, a nuantelor vii si, prin urmare, indica lipsa de viata si de umbra a spiritului. Aceasta culoare blocheaza lumina si, implicit, nu lasa energia pozitiva sa patrunda in aura. Bunastarea, frumusetea, puterea, bucuria sunt inlocuite cu trufia, nervozitatea, durerea, furia si indiferenta.

Alb – perfectiune


Albul este nuanta care indica echilibrul perfect dintre o persoana si mediul inconjurator, armonie, spiritualitate, maturitate. Albul emana in cadrul aurei umane fericire, purificand toate culorile si transformand aura intr-un curcubeu stralucitor, plin de lumina si energii pozitive.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.